مخزن پلی پروپیلن

مخزن پلی پروپیلن

مخزن پلی پروپیلن یکی از پرمصرف‌ترین گونه‌های مخازن نگهداری و انتقال سیالات اسیدی و شیمیایی بشمار می رود. البته بخش زیاد محبوبیت این مخازن را میتوان به خواص گسترده و جالب توجه پلی پروپیلن (Polypropylene) مربوط دانست. چرا که انواع مخزن پلی پروپیلن هم بسیار خوش قیمت است، هم مقاومت ضربه ای و فشاری ویژه‌ای دارد. هم بسیار منعطف است و هم بینهایت سبک است. به همه‌ی اینها، ماندگاری بالای انواع منبع نگهداری پلی پروپیلن را نیز اضافه کنید!

البته بیاد داشته باشید که مخزن پلی پروپیلن، چندان برای نگهداری اسیدهای با غلظت بالا مناسب نیست. در چنین گزینه‌هایی، عمدتاَ از دیگر مخازن پلیمری، یعنی مخازن فایبرگلاس استفاده میشود. اما در موارد با غلظت پایین، مخازن پلی پروپیلنی (pp) یکی از مقرون بصرفه‌ترین گزینه‌های ممکن است. بخصوص اینکه این تانکرها به نوعی عایق حرارتی مناسبی نیز محسوب میشوند. چرا که دمای درونی سیالات را به راحتی و در زمان کم از دست نمی دهند. اما حال این سوال بوجود می آید که مخزن PP برای نگهداری چه نوع از سیالات مناسب است؟!. و اساس تولید آنها به چه شکل است؟!

ویژگیهای مخزن پلی پروپیلن

انواع منبع پلی پروپیلنی دارای مزایا و ویژگیهای متعددیست که استفاده از این تجهیزات را با استقبال عمومی بالایی روبرو کرده است. بر هیچکس پوشیده نیست که این مخازن به اندازه‌ی کافی در صنعت ایران و جهان شناسانده نشده اند. اما درواقع بواسطه مزایای زیر، انواع مخزن پلی پروپیلن دارای محبوبیت گسترده ای است:

  1. وزن بسیار سبک (حتی سبک تر از پلی اتیلن!)
  2. ماندگاری و طول عمر بسیار زیاد
  3. حمل و نقل و جابجایی راحت
  4. امکان ساخت بی دردسر در ظرفیتهای متنوع و بزرگ. (با توجه به سبکی آن)
  5. قابلیت عملکرد عالی به عنوان عایق حرارتی
  6. غیرسمی (بدون خطر واکنش پذیری برای نگهداری سیالات با غلظت پایین)
  7. مقاومت ضربه ای عالی و جلوگیری از هرگونه ترک برداری مخازن
  8. قیمت بسیار عالی مخزن پلی پروپیلن
  9. تحمل فشار بالا
  10. بدون بو
  11. مقاوم در برابر خوردگیهای شیمیایی
  12. قابلیت نصب غیردفنی و دفنی مخازن PP
  13. عدم واکنش پذیری با سیالات قلیایی، سمی و شیمیایی
  14. تحمل دمایی بالای (بیشتر از اکثر پلیمرهای دیگر)
  15. خاصیت شدیداَ کاربردی دی الکتریک
  16. هزینه‌های پایین ساخت بواسطه‌ی استفاده از پلیمر ارزان Polypropylene

مخزن پلی پروپیلن چیست؟

مخزن پلی پروپیلن چیست؟

مخزن پلی پروپیلن به نوعی یک ترموپلاستیک است که حاصل فرآیند پلیمریزاسیون پروپیلن (PP) است. فرآیند پلیمریزاسیون پروپیلن در دمای 280 درجه سانتیگراد صورت میپذیرد. باتوجه به خواص این ماده، مقاومت شیمیایی، ضربه ای و فشاری این مخازن بسیار بالاست؛ و در عین حال از قیمت و وزن پایینی سود می برد. خواص گسترده پلیمر پلی‌پروپیلن، درواقع موجب محبوبیت بیش از پیش تولیدات حاصل از آن شده است. بطوریکه کارفرمایان خود را در برابر تجهیزاتی میبینند که اکثر خواص مهم ممکن را دارد.

این مخازن نگهداری در مقابل انواع تغییرات ناگهانی دمایی (چه مثبت و چه منفی) پایداری عالی دارند. شرایط ثابت و شدید دمایی منفی و مثبت (گرم و سرد) نیز نمی تواند خللی در نحوه‌ی کیفیت نگهداری مخزن پلی پروپیلن بوجود آورد. مسئله ای که میتواند خیال کارفرمایان را در اقلیمهای مختلف ایران راحت نماید.

ساختار پلی پروپیلن

همانگونه که عنوان شد، پلیمریزاسیون ماده پروپیلن در دمای 280 درجه سانتیگراد انجام میشود. درطی این فرآیند، ماده صنعتی پلی پروپیلن بدست می آید که قابلیت استفاده در تولید انواع:

  • کفپوش اتومبیل
  • ساخت مخزن پلی پروپیلن نگهداری مواد شیمیایی و اسیدی
  • صنعت بسته بندی مواد صنعتی و مواد غذایی
  • تولید منهول پلی پروپیلن و سپتیک تانک
  • باکس باتری خودرو
  • قالبهای صنعتی مدل تزریقی
  • لوله‌های پلی پروپیلنی صنعتی. (همچنین مدلهای کاروگیتی تک و دوجداره فاضلابی از جنس pp)
  • لوازم پلاستیکی و انواع ادوات سرگرمی

و… را دارد. در تولید انواع تانکر نیز دو گونه‌ی «کوپلیمر پلی پروپیلن» و «هموپلیمر پلی پروپیلن» مورد توجه می باشد.

مخزن هموپلیمر پلی پروپیلن

هرگاه در تولید مخازن از ساختار خالص، یکنواخت و یکسان عنصر پلی پروپیلن استفاده شود، شاهد ساخت تجهیزات هموپلیمری خواهیم بود. بطور کلی بیشترین میزان تولید مخازن از این جنس، مربوط به فرم و مدلهای isotactic می باشد.

منبع کوپلیمر پلی پروپیلن

تولید تانکرهای نگهداری مواد شیمیایی، گاهاَ با استفاده ترکیبی از پلی پروپیلن و مونومرهای پلی اتیلن انجام میشود. بطوریکه بخش عمده‌ی مواد اولیه از پلی پروپیلن و بخش کمی از آن مونومرهای پلی اتیلنی باشد. چنین مخازنی با نام تجاری «کوپلیمر پلی پروپیلن» شناخته میشوند. منبع کوپلیمر پلی پروپیلنی بلحاظ مقاومت دمایی در شرایط مطلوبتری نسبت به مدلهای هموپلیمر دارد. بطوریکه بر خلاف مدلهای معمولی، قادرند سیالاتی با دمای بیش از 195 درجه سانتیگراد را نیز نگهداری کنند.

انواع مخزن پلی پروپیلن

مخازن پلی پروپیلنی با توجه به نوع استفاده، جنس بدنه، میزان ظرفیت و نوع نصب، میتوانند در فرمهای مختلفی تولید شوند. مدلهای مختلفی نظیر: مخازن عمودی، مخروطی، استوانه ای، بدون درپوش و…

در ادامه به بررسی ویژگیهای کاربردی و طراحی هر یک از این مخازن PP خواهیم پرداخت.

مخزن پلی پروپیلن مستطیلی

مخزن پلی پروپیلن مستطیلی

مدلهای مخزن مستطیلی دارای معایب و مزایای خاص خود می باشند. اما به طور کلی در دسته‌ی مخازن پرفروش قرار دارند. چرا که دارای شفافیت بدنه ای هستند و میتوان حجم و شرایط کیفی سیال را براحتی نظاره نمود. اما با توجه به خواص بدنه، مقاومت ضربه ای این نوع تانکرها بسیار کم است. کاربردهای این تجهیزات نیز خاص و گسترده است. چنانکه در انواع صنایع رنگرزی، قالب گیری، آب‌کاری و همچنین نگهداری مواد شیمیایی از این مخازن مستطیلی پروپیلنی استفاده میشود.

در شرایط یکسان قطر دهانه، ظرفیت مخزن مستطیلی بیشتر از مخازن استوانه ای و مخروطی است. زیرا گوشه‌های مخزن مستطیلی صاف می باشد و میزان سیال بیشتری در آن ذخیره می شود. بیشتر بودن ضخامت جداره‌های بدنه این تانکرها نیز موجب شده است تا قیمت مخزن پلی پروپیلن مستطیلی بیشتر از دیگر مدلها باشد. عملکرد دمایی این مخازن نیز جالب توجه است. بطوریکه برای نگهداری سیالات با دماهای بالا و حتی تا بیش از 105 درجه سانتیگراد، عملکردی عالی دارد. اما در نگهداری سیالات و مواد با دمای کم، دارای ضعف است.

مخزن پلی پروپیلن افقی

مخازن افقی PP بهترین انتخاب ممکن برای دفن در زیر زمین هستند. از همین رو عمدتاَ بصورت دوجداره ساخته میشوند تا مقاومت فشاری و مکانیکی آنها افزایش یابد. انواع مخزن پلی پروپیلن افقی بمنظور ذخیره سازی و انتقال سیالات و مواد قلیایی و اسیدی با دمای بیشتر از 110 درجه، کارایی بسیار مطلوبی دارند. ذخیره آب و همچنین مواد قلیایی و شیمیایی رسوب ناپذیر، از جمله وظایف این مدل مخزن PP بشمار میرود.

نکته‌ی جالب در طراحی مخزن افقی پلی پروپیلنی، امکان تقسیم بندی فضای درونی منبع به چند سیال مختلف است. بدینگونه که کافیست از چند دیواره‌ی جدا کننده (دیوایدر) در درون مخزن بهره گرفته شود.

مخزن پلی پروپیلن عمودی

این مخازن کاربردهای گسترده ای در نگهداری و انتقال مواد مختلف دارند. از نگهداری آب ژاول، آب آشامیدنی و روغنهای گیاهی گرفته تا کودهای شیمیایی گلخانه و باغداری، مواد آب گریز و شوینده‌های چربی، همه و همه در زمره‌ی کاربردهای مخزن پلی پروپیلن عمودی (VERTICAL PP STORAGE) قرار میگیرد. ضمناَ سیستمهای RO (اسمز وارونه) و کاربریهایی همچون کارواشها نیز از مخازن عمودی برای ذخیره سازی آب و مواد شوینده استفاده میکنند.

جالب است بدانید که عدسی مخازن PP بر روی سطح پی (زیرسازی ساختاری) قرار میگیرد. درنتیجه طول عمر و استحکام این مخازن در قیاس با فرمهای دیگر، بسیار بیشتر است. بدلیل ارتفاع و نوع ساخت عمودی، این مدل مخازن اصلاَ برای نصب دفنی مناسب نمی باشند.

مخزن پلی پروپیلن استوانه ای

مخزن عمودی پلی پروپیلن

مخازن استوانه ای پلی‌پروپیلنی در واقع به یک فرم کلی دایره ای گفته میشود که هم بصورت عمودی و هم بصورت افقی، امکان طراحی و ساخت دارند. سطح خارجی بدنه تانکر پلی پروپیلن استوانه ای میتواند به صورت شیاردار یا صاف باشد. به‌مانند مدلهای دیگر، مخزن نگهداری اسید استوانه‌ای برای ذخیره و حمل انواع مواد قلیایی و اسیدی کاربرد دارند.

انواع مخزن پلی پروپیلن استوانه ای دارای مزایای متعددی نظیر:

  • شفافیت بدنه و امکان مشاهده‌ی سیالات موجود در تانکر
  • مقاومت عالی در برابر خوردگی و پوسیدگی
  • ایستادگی ضربه ای عالی
  • ایستادگی دمایی قابل توجه
  • عدم نیاز به پایه‌های زیرین برای ساپورت مخزن استوانه PP
  • دیواره‌های پرضخامت و قدرتمند

و… می باشند. مخزن پلی پروپیلن استوانه ای، با استفاده از ورقهای پلی‌پروپیلن طراحی و ساخته می شوند. به‌همین علت، مقاومت فشاری این تجهیزات کمتر از سایر مدلهاست. باتوجه به فشارهای بالای درونی سیالات سوختی، روغنی و کرمیک اسید، توصیه میشود به هیچ عنوان از مخزن استوانه ای برای ذخیره و حمل این مواد و سیالات استفاده نشود!

مخزن روباز PP (منبع بدون عدسی)

این نوع مخزن پلی پروپیلن با نامهای منبع بدون عدسی، مخزن روباز یا مخزن OPEN TOP در بازار شناخته میشوند. دلیل نامگذاری این مخازن، باز بودن بخش بالایی (قسمت مربوط به درپوش) است. در نتیجه وارد سازی و همچنین برداشت از مخازن روباز پروپیلنی بسیار راحت است. باز بودن بخش بالایی تانکر، البته میتواند موجب دردسرهایی نیز شود. به همین دلیل پیشنهاد میشود از سایبان برای این تانکرها استفاده شود تا هم از وارد آمدن مستقیم اشعه فرابنفش و تغییر ماهیت و کیفیت سیالات جلوگیری شود. و هم تا حدودی به عنوان مانعی برای ورود گرد و غبارهای موجود در هوا، عمل نماید.

از جمله کاربردهای انواع مخزن پلی پروپیلن روباز میتوان به:

  • ذخیره و حمل مواد شیمیایی، اسیدی و قلیایی
  • نگهداری آب آشامیدنی با بالاترین استانداردهای بهداشتی
  • شرکتهای صنعتی بزرگ
  • منبع ذخیره مواد شوینده و آب مصرفی برای کاربریهای مربوط به شستشو. (کارواش‌ها و قالیشوییهای صنعتی)

اشاره نمود.

منبع پلی پروپیلن ته مخروطی

مخزن قیفی پلی پروپیلن

غالباَ مدلهای ته مخروطی تنها در صورت سفارش صاحبان صنایع تولید می گردند. بنابراین ابعاد و اندازه و ظرفیت مخزن پلی پروپیلن ته مخروطی کاملاَ دلخواه می باشد. اینگونه تانکرها با توجه به فرم خاص خود، قادرند تا سیال را تا آخرین قطره به خوبی تخلیه کنند. بنابراین به منظور نگهداری نگهداری کلیه‌ی مواد اسیدی و شیمیایی گرانقیمت، گزینه مناسبی به شمار میرود. همچنین انواع کارخانجات بیودیزل، ساخت نوشیدنیهای متنوع، تولید کاغذ، ساخت کودهای شیمیایی و… نیز از مشتریان مخزن ته مخروطی پلی پروپیلنی محسوب میشوند.

قابلیت نگهداری لجن فعال برای انواع مخازن سپتیک تانک و دیگر فعالیتهای آزمایشگاهی و بیولوژیکی، از دیگر ویژگیهای برجسته مخزن ته مخروطی می باشد. گاهاَ نیز تانکرهای ته مخروطی، بمنظور مخزن حمایتگر (ساپورت یا ثانویه) انواع مخازن عمودی مورد استفاده قرار میگیرند.

موارد کاربرد مخزن پلی پروپیلن

مخزن پلی پروپیلن به منظور نگهداری انواع مواد اسیدی و شیمیایی در صنعت بکار گرفته میشود. از جمله کاربردهای منبع پلی پروپیلنی میتوان به موارد زیر اشاره داشت:

  1. نگهداری و انتقال آب ژاول صنعتی
  2. نگهداری اسانس ها و مواد افزودنی غذایی
  3. منبع نگهداری و انتقال اسید سولفوریک
  4. مخزن اسید کلریدریک پلی پروپیلنی صنعتی
  5. مخزن اسید نیتریک پلی پروپیلنی
  6. ذخیره و انتقال اسید فسفریک
  7. استفاده از مخزن پلی پروپیلن در صنایع دارویی
  8. منبع ذخیره سازی مدلهای مختلف مواد قلیایی و شیمیایی
  9. کاورینگ لوله‌های فاضلابی، کابلهای مخابراتی، کابلهای فیبر نوری و سیم‌های برق
  10. طراحی و ساخت اگوهای فاضلاب و…
  11. مخازن نگهداری انواع مواد سدیم هیدروکسید
  12. ایجاد شرایط ذخیره سازی و حمل و نقل انواع مواد بیولوژیکی صنعتی. (بدلیل مقاومت فشاری و ضربه ای بالای منبع اسید پلی پروپیلن)
  13. تامین شرایط حفظ ایمن مواد خاص صنعتی که در دماهای بسیار پایین و یا دماهای بسیار زیاد (تا 115 درجه سانتی گراد) بایستی نگهداری شوند.

مقاومت دمایی، ضربه ای و فشاری این نوع مخازن موجب تقاضا و استقبال گسترده انواع مخزن پلی پروپیلن اسید شده است. همچنین وزن کم و عایق بودن آنها به تولید مخازنی با ظرفیت زیاد کمک نموده است. چرا که وزن آنها باز هم به نسبت متریالهای دیگر، کم می باشد و سهولت در جابجایی و حمل و نقل را به ارمغان می آورد.

ذخیره اسید و مواد شیمیایی با مخزن پلی پروپیلن

مخازن پلی پروپیلنی عملکرد مطلوبی در راستای نگهداری و حمل مواد شیمیایی و اسیدی دارند. البته در صورتی که جداره داخلی این تانکرها دارای لایه روکشی باشد. بطورکلی طراحان مجموعه هلدینگ برتر، معتقد به طراحی دوجداره و مستحکم برای تولید مخزن پلی پروپیلن می باشند. پیشنهاد می شود در لایه اضافه‌ی داخلی مخازن PP، از متریال پلی اتیلن استفاده شود. پلی اتیلن دارای مقاومت فشاری، ضربه ای و استاتیکی بالایی می باشد و مسلماَ در افزایش استحکام این تجهیزات، نقشی ویژه خواهد داشت.

معایب منبع پلی پروپیلنی اسید

انواع مخزن پلی پروپیلن اسید دارای معایبی نیز می باشند. البته که معایب این تجهیزات در قیاس با مزایای گسترده‌ی آنها بسیار ناچیز است. اما بهرحال پیش از هرگونه خرید، اطلاع از این کاستی ها ضروریست. برخی از معایب این تجهیزات عبارتست از:

  • قابلیت سوراخکاری این مخازن از بیرون وجود دارد. بنابراین امکان دزدی از مواد موجود در مخزن پلی پروپیلن وجود دارد.
  • عدم امکان بازیافت پس از طی شدن مدت زمان مفید کارکردشان
  • بسته به نوع مواد پرغلظت درون آن، امکان انجام واکنش شیمیایی بین منبع و سیال وجود دارد.
  • پس از جذب بخشی از سیالها به بدنه مخزن پلی پروپیلن، در طی زمان ممکن است این تجهیزات دفرمه شوند.
  • برخلاف مخزن فایبرگلاس اسید، مدلهای پلی پروپیلنی در برابر اشعه فرابنفش خورشید ضعیف می باشند. همین عامل موجب میشود که استفاده از این تجهیزات در فضاهای روباز، به هیچ عنوان پیشنهاد نشود.
  • برخی از مدلهای این تجهیزات ضد آتش نیستند. مدلهای حریق پذیر این مخازن، شدیداَ امکان آتش سوزی گسترده را تقویت می کنند!

قیمت مخزن پلی پروپیلن

قیمت مخزن پلی پروپیلن

قیمت مخزن پلی پروپیلن بر مبنای تحلیل پارامترهای متعددی تعیین می گردد. درحقیقت هریک از این پارامترها به میزان خاصی بر تعیین نهایی قیمت منبع پلی پروپیلنی موثر می باشند. بعنوان مثال مولفه «ظرفیت»، بدون شک موثرترین گزینه برای تعیین قیمت این مخازن بشمار میرود. و یا نوع دفنی یا غیردفنی بودن این تجهیزات، به میزان کمتری قیمت مخزن پلی پروپیلن را تحت الشعاع قرار می دهد. برخی از پارامترهای موثر بر هزینه این تانکرها عبارتست از:

  1. ضخامت پنل ها یا ورقه‌های یکپارچه‌ی مخزن
  2. نوع کاربری و نوع سیالی که میخواهید برای نگهداری و انتقال آن، سفارش خرید ثبت کنید.
  3. سیستم ها و ادوات جانبی تعبیه شده برای دستگاه. (نظیر سیستم کنترل یا تنظیم سیال و مانیتورینگ مخزن)
  4. ظرفیت مخزن
  5. ابعاد و اندازه منبع (تانکر)
  6. فرم مخازن (مستطیلی، مخروطی، استوانه و…)
  7. میزان استحکام فشاری، ضربه ای و عدم واکنش پذیری اسیدی
  8. نوع ماهیت ساختاری مخازن. (تولید به روش کوپلیمر پروپیلن یا هموپلیمر پروپیلن)

جهت دریافت آخرین قیمت انواع مخزن پروپیلن، با کارشناسان فنی و مشاوران واحد فروش شرکت معتبر هلدینگ صنایع برتر تماس حاصل نمایید.

دیگر محصولات مرتبطی که مطالعه آنها را به شما پیشنهاد میکنیم:

مخزن کامپوزیت

مخزن قیفی پلی اتیلن

عوامل غیرساختاری موثر بر قیمت مخزن پلی پروپیلن

نوسانات دلاری نیز دیگر عاملیست که میتواند بر قیمت منبع اسید پلی پروپیلن تأثیرگذار باشد. گرچه همواره از سوی مسئولین شرکت هلدینگ برتر با توجه به خریدهای کلی، تمهیداتی برای جلوگیری از افزایش قیمت ها و رفاه حال کارفرمایان عزیز اندیشیده شده است. ذکر این نکته نیز الزامیست که همواره قیمت مخزن پلی پروپیلن بر مبنای کیفیت و نوع مواد اولیه مشخص میگردد. بخشی از قیمت گذاری این مواد هر هفته در تالارهای سهام مشخص می شود.

ضمناَ بکارگیری مواد آنتی یو وی، رزینهای اضافه و… نیز میتواند تا حدودی به افزایش هزینه‌های ساخت مخازن PP منجر شود.

ساخت مخزن PP با مواد آنتی یو وی (ANTI UV)

بمنظور استفاده از مخازن PP در فضای باز، بایستی به اشعه‌های مضر فرابنفش خورشید توجه داشته باشید. بطوریکه در حالت عادی، انواع مخزن پلی پروپیلن در مقابل اشعه‌های خورشید فرسایش پذیرند. اما استفاده از تکنیکهایی نظیر:

  • روکشهای مشکی رنگ
  • بکارگیری جداره‌های اضافی
  • مواد آنتی یو وی (ANTI UV) و
  • رزین اضافی

میتواند در مقاومت قابل توجه مخزن پلی‌پروپیلنی موثر باشد.

تولید مخزن پلی ‌پروپیلن

تولید انواع مخازن از این جنس معمولاَ بسته به نوع ظرفیت و همچنین شیوه ساخت میتواند متفاوت باشد:

  • تولید یکپارچه: عمدتاَ برای ظرفیتهای کم استفاده شده و کاملاَ در کارخانه مونتاژ می گردد. چنانچه برای ظرفیتهای بسیار زیاد از این شیوه استفاده شود، هم امکان باز شدن اتصالات و نشتی مخزن وجود دارد. و هم میتواند در کاهش کیفیت و مقاومت مخازن PP موثر باشد.
  • تولید پنلی مخزن پلی پروپیلن: بمنظور ساخت مخازنی بزرگ از شیوه پنلی استفاده میشود. پنل ها ابتدا در کارخانه تولید شده و سپس در محیط پروژه، دمونتاژ و پیکره بندی این مخازن صورت می پذیرد.
  • قالب‌گیری دورانی: این مدل تولید که با نام صنعتی «Rotational Molding» شناخته میشود، بر مبنای بهره گیری از پودر PP در قالبهای پیش ساخته انجام میشود. تنوع شکلی در این روش زیاد است و میتوان فرم مورد نظر را با قالب خاص آن بوجود آورد.
  • استفاده از ورقه‌های از جنس PP: شیوه‌ی دیگری برای تولید مخزن پلی پروپیلن است که در آن از ورقه‌های پلی‌پروپیلنی استفاده میشود. ورق ها میتوانند از ضخامتهای مختلفی انتخاب شوند. در این مدل ساخت، اتصالات و آب بندی مناسب بسیار مهم و تعیین کننده خواهد بود.

آزمایش پیرسازی شتاب یافته چیست؟

پس از تولید این محصولات، حتماَ بایستی آزمایشهایی بر روی مخزن پلی پروپیلن صورت بگیرد. یکی از مهمترین آزمون ها، «آزمایش پیری شتاب یافته» است. درحقیقت در آزمون پیری شتاب یافته، چند نمونه از مخازن PP تولید شده در شرایط مصنوعی دمای بالا و رطوبت شدید قرار میگیرند. شرایط خاص این آزمون میتواند به برآورد میزان مقاومت منبع پلی پروپیلن در برابر دماهای متنوع و زنگ زدگی، کمک کند.

ماندگاری تخمینی مخازن PP (Polypropylene) در حدود 50 سال می باشد. البته شرایط دمایی سیال و محیط نیز شدیداَ موثر خواهد بود.

عوامل موثر در پیری مخازن پلی پروپیلن

فرسایش و پیری انواع مخزن پلی پروپیلن به 4 پارامتر:

  • درصد اکسیژن موجود در فضای نصب
  • دمای سیال و دمای محیط. (به ازای هر 10 درجه افزایش دمای مازاد، 2 سال از طول عمر این تانکرها کم خواهد شد.)
  • تنشهای برشی
  • و میزان برخورد اشعه‌های فرابنفش خورشید به مخزن

بستگی خواهد داشت. در رابطه با افزایش مقاومت مخزن پلی پروپیلن در برابر خورشید، پیشنهاد میشود همانند مخازن فایبرگلاس در هنگام تولید، مواد آنتی یو وی به مواد اولیه اضافه شود. چک کردن دمای سیال و میزان غلظت سیالات اسیدی نیز در نگهداری این منابع صحیح بسیار موثر است.

ضمناَ توصیه میشود حتماَ به سراغ مخازنی بروید که دارای مواد آنتی اکسیدانی باشد. تزریق مواد آنتی اکسیدانی از جداشدن و زنگ زدن زنجیره‌های پلیمر جلوگیری خواهد نمود.

خرید مخزن پلی پروپیلن

خرید مخازن پلی پروپیلن

خرید انواع منبع پلی پروپیلنی همواره با چالشهای دغدغه برانگیزی همراه بوده است. زیرا هرگونه اشتباه محاسباتی در خرید مخزن پلی پروپیلن میتواند منجر به اتفاقاتی همچون:

  • هدررفت مالی و اشغال فضای بیشتر در محیط
  • نشت مواد اسیدی و شیمیایی خطرناک
  • و آسیب دیدن پرسنل و محیط زیست

گردد. از همین رو در خرید این تجهیزات بایستی به نکات مهم زیر توجه داشته باشید:

  1. پروسه خرید مخزن پلی پروپیلن را نزد شرکتهای سازنده معتبر دنبال کنید. شرکتهای معتبر همواره به ساخت مخازنی باکیفیت و ارائه گارانتی و خدمات پس از فروش اقدام میکنند.
  2. بسته به میزان نیازتان، ظرفیت مخازن pp را متناسب انتخاب کنید.
  3. از ابعاد حدودی دستگاه اطلاع کسب نمایید و حتماَ از قبل به فکر فضای کافی برای نصب تانکر باشید.
  4. به غلظت اسید مورد نظر برای نگهداری و ذخیره سازی توجه داشته باشید. برخی از اسیدهای با غلظت بالا، میتوانند مخازن پلی اتیلنی و پلی پروپیلنی را سوراخ کنند!!
  5. از استانداردها و درصد خلوص مواد اولیه و ساختار شیمیایی منبع اسید پلی پروپیلن اطمینان حاصل نمایید.

طراحان شرکت هلدینگ برتر با نوع ساخت ویژه‌ی خود، همواره از 2 جهت به تقویت بدنه مخازن نگاه ویژه ای داشته اند:

  • افزایش مقاومت مکانیکی و استاتیکی مخزن پلی پروپیلن دوجداره در برابر کمانش سیالات نگهداری شونده
  • افزایش ایستادگی منبع در مقابل فشارهای هیدرو استاتیکی

خرید منبع اسید پلی پروپیلن

مجموعه هلدینگ صنایع برتر (holding-bartar.com) سالهاست که با تکیه بر توان مهندسین خلاق و کارآزموده و بهره گیری از آزمایشگاه‌های تخصصی، مواد اولیه باکیفیت و ماشین آلات پیشرفته جهانی، بعنوان یکی از مطرح‌ترین شرکتهای سازنده تجهیزات صنعتی حوزه آب و فاضلاب در سطح خاورمیانه شناخته شده است. شرکت هلدینگ برتر قابلیت طراحی انواع تجهیزاتی نظیر: انواع برج خنک کننده، چیلر، یخساز صنعتی، مبدل حرارتی، کندانسور هوایی، هواساز، منبع کویل دار، مخزن پلی پروپیلن، مخزن اسید، مخزن فایبرگلاس، فن کویل، داکت اسپلیت، بلوور کویل، سختی گیر، اگزاست فن، یونیت هیتر و… را دارد.

از همین رو جهت خرید و دریافت قیمت مخزن پلی پروپیلن با کارشناسان شرکت هلدینگ برتر تماس حاصل نمایید. ­توصیه ما اینست که حتماَ پیش از خرید انواع تجهیزات صنعتی، با کارشناسان مربوطه‌ ارتباط برقرار نمایید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 3.7]