تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن را میتوان به انقلابی بزرگ در عرصهی طراحی و تولید تجهیزات تشبیه نمود. انواع لوله و اتصالات پلی اتیلن تفاوتهای فاحشی را با تجهیزات فولادی رقم زده اند. چرا که هم کاملاَ منعطفند و هم از وزن به مراتب کمتری برخوردار هستند. فرم پذیری گسترده، بخصوص در بحث اتصالات PE، نقطهی مقابل ضعف فرمیک لوله های فولادی میباشد. همچنین بلحاظ قیمتی و حساسیت کمتر به نگهداری نیز شرایط به مراتب بهتری را در مقایسه به لولههای فولادی دارند.
عدم اکسایش، یکی دیگر از مزایای فوق العادهی لوله و اتصالات پلی اتیلن محسوب میشود. مسئلهای که در گذشته همواره موجب استهلاک، پوسیدگی و خوردگی لولهها و تجهیزات فولادی می شد!!. در کنار تولید لولههای متنوع پلی اتیلنی، انواع اتصالات خاص و جالب توجه نیز برای این تجهیزات طراحی و تولید شده است. اتصالاتی که میتوانند به هرگونه نیاز برای تبدیل، انشعاب گیری از خطوط اصلی جریان، متصلسازی زانویی، تبدیل سایز، آب بند نمودن لوله ها و…، جامهی عمل بپوشانند. اما قطعاَ شما نیز این سوال را دارید که هریک از مدلهای مختلف لوله و اتصالات PE، دارای چه ویژگیهایی هستند؟
قیمت لوله و اتصالات پلی اتیلن
بمنظور مشخص سازی قیمت لوله و اتصالات پلی اتیلن، توجه به پارامترهای گستردهای ضروریست. اصلی ترین فاکتورهای اثرگذار بر قیمت این محصولات عبارتند از:
- نوع پایپ. (PE تکجداره، دوجداره ثقلی، HDPE، زهکش و…)
- نوع گرید. (گرید PE100 گرانتر از گریدهای پلی اتیلنی PE80 می باشد).
- کاربری مدنظر
- متراژ شاخه تولیدی
- وزن لوله PE. (یکی از عوامل موثر بر وزن آن، بافت مولکولی محصول است).
- میزان تحمل فشار (PN)
- میزان خلوص محصول تولیدی. (عدم استفاده از مواد افزودنی و گرانول!)
- نوع اتصالات مادر
- سایز لوله. (مشخصاَ قیمت لوله و اتصالات پلی اتیلن کاروگیتی سایز 3000 میلیمتر، بطور فاحشی بیشتر از همان لوله با سایز 110 میلیمتر است).
- هزینه قطعه اتصالاتی و نصب آن
- جنس قطعات اتصالاتی
- تغییرات پیاپی قیمت جهانی دلار
لوله و اتصالات پلی اتیلن بی کیفیت
تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن، گاهاَ میتواند با سهل انگاریهای عمدی و سهوی همراه باشد. ماحصل چنین اتفاقی، ورود محصولات بی کیفیت PE به بازار فروش صنعتی کشور و مسلماَ زیانهای کارفرمایان در پروژههای صنعتی خواهد بود. بررسی چند دلیل مهم در کاهش کیفیت لولهها و اتصالات پلی اتیلنی میتواند جالب توجه باشد:
- شرکتهای سودجوی بسیاری با استفاده از گرانول به جای گریدهای خالص PE، سعی در کاهش هزینههای ساخت و دریافت سود بیشتر هستند. مسلماَ با اضافه سازی گرانول به مواد اولیه تولید، شاهد محصول نهایی بیکیفیت یا کم کیفیتی خواهیم بود!
- بمنظور تشخیص میزان استفاده از گرانول در عناصر صنعتی پلی اتیلنی، به رنگ این تجهیزات دقت نمایید. انواع لوله و اتصالات پلی اتیلن خالص، به رنگ مشکی مات هستند. اما تجهیزات با میزان گرانول بالا، براقیت دارند.
- گاهاَ گرید مصرفی برای ساخت این تجهیزات، فاقد کیفیت مناسب است. (باید از گریدهای PE80 و PE100 استفاده شود.
- شیوه صحیح آماده سازی و فرآوری نیز بر کیفیت نهایی تولید، کاملاَ موثر است.
انواع تجهیزات لوله و اتصالات پلی اتیلن
لوله پلی اتیلنی چیست؟
پایپ های PE یکی از زیرمجموعههای بخش لوله و اتصالات پلی اتیلن محسوب می شوند. درحقیقت انواع لوله پلی اتیلن دنیایی از ویژگیهای جذاب و شدیداَ کاربردی بوده و بطور همزمان، مزایای ویژهی زیر را ارائه میدهند:
- بسیار سبک و انعطاف پذیر
- مقاومت ضربه ای و فشاری چشمگیر
- عدم خوردگی و پوسیدگی در برابر سیالات معمول، نمکها و جریانات فاضلابی
- عبور راحت جریانات فاضلابی از درون لولههای PE
- دوام بسیار طولانی مدت. (بین 50 تا 100 سال)
- امکان ساخت انواع سپتیک تانک، مخزن نگهداری سیالات شیمیایی و منهول PE با استفاده از لوله و اتصالات پلی اتیلن.
- دمای کاری بالا
- قابلیت تولید و عرضه در سایزهای گسترده
- افزایش کارایی تجهیزات و سیستم ها؛ با استفاده از اتصالات از جنس PE
- نصب راحت، سریع و غیرتخصصی لوله و اتصالات پلی اتیلن. (وجود اتصالات PE، فرآیند نصب هرگونه از لولهها را راحت میکند)
- آب بندی عالی و بی نقص تجهیزات پلی اتیلنی و…
آگاهی از این نکته حائز اهمیت است که لولههای PE در دو گروه کلی:
- لوله پلی اتیلنی تکجداره
- و لوله پلی اتیلن دوجداره
طراحی و تولید میشوند. لولههای تکجداره که بصورت تحت فشار طراحی میشوند، مشخصاَ از استحکام کمتری برخوردارند. درمقابل، لولههای دوجداره پلی اتیلن علاوه بر قدرت و استحکام بیشتر، دارای ویژگی انتقال ثقلی آب نیز میباشند.
لوله PE تک جداره
لوله و اتصالات پلی اتیلن تک جداره، دارای 3 کاربرد اصلی و گسترده می باشند:
- انتقال آبهای با دبی کم
- سیستم های آبیاری تحت فشار مزارع و باغات و گلخانه ها
- کاورینگ لولههای کوچکتر، تأسیسات کوچک متناسب با قطر دهانه، فیبرها و کابلهای زیرزمینی
- و موارد زهکشی چمنها، جمع آوری آبهای سطحی و زهکشی پروژههای عمرانی.
لولههای تکجداره پلی اتیلنی غالباَ در فشارهای 2 الی 36 بار طراحی و در مصارف مختلف استفاده میشوند. مقاومت دمایی از منفی 70 تا مثبت 85، وزن بسیار کم، تحمل فشار درونی بالا، تنوع بالای لوله و اتصالات پلی اتیلن تک جداره و…، همه و همه از مزایای این تجهیزات بشمار میرود. (معمولاَ تا قطر دهانه 600 میلیمتر طراحی میگردند).
لوله پلی اتیلن دو جداره
لوله و اتصالات پلی اتیلن دوجداره، مخصوص نصب در پروژههای ثقلی هدایت و انتقال فاضلاب و همچنین خطوط گسترده آبرسانی میباشد. درحقیقت نصب لوله های دوجداره PE باید در مواردی که فشار داخلی بسیار پایین است، انجام گیرد. فرآیند ساخت پلها و بسیاری از معابر جادهای نیز با استفاده از این تجهیزات صورت می پذیرد.
مدلهای پلی اتیلنی دوجداره از چند جهت قابل اهمیت هستند:
- امکان تحمل فشارهای خارجی (تنشی) بالایی را دارند.
- تحمل وزنی و ترافیکی بسیار مناسبی خواهند داشت.
- امکان ساخت انواع تجهیزات ارتقا یافتهی پلی اتیلنی از پایپ های دوجداره وجود دارد. (مانند زهکشهای دوجداره، لوله کاروگیت
- در لوله کشیهای آبرسانی گسترده، خوش قیمتتر از پاپی های تک جداره هستند.
لوله کاروگیت
لوله کاروگیت گونهی دیگری از تجهیزات زیرمجموعهای لوله و اتصالات پلی اتیلن است. شیوه ساخت لوله کاروگیت و پایپ های پلی اتیلنی شبیه به یکدیگر می باشد. با این تفاوت که در قالبهای اکستروژنی تفاوتهایی با هم دارند. از جمله مهمترین نکات مربوط به لولههای کاروگیتی میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
- دارای تمامی ویژگیهای مربوط به ماده PE می باشد. زیرا خود از پلیمرهای پلی اتیلنی ساخته شده است.
- سطح بیرونی کاروگیت ها به صورت موج دار است و همین مسئله موجب افزایش فشارپذیری و ضربه پذیری این محصولات شده است. این درحالیست که سطح درونی این تجهیزات کاملاَ صاف است. درنتیجه ذرات فاضلابی به راحتی در آنها جریان می یابند.
- سطوح داخلی کاروگیتها با رنگ های مختلفی به بازار ارائه میشوند و بطورکلی دارای ظاهر مناسبی هستند.
- یکی از بهترین گزینه ها برای نصب دفنی و عبور جریانات فاضلابی بشمار میروند.
- همخوانی ویژهای با لوله و اتصالات پلی اتیلن دارند.
- باتوجه به تکنولوژی ساخت و قدرتمندی بدنه، تا قطر دهانه 3500 میلیمتر امکان تولید دارند.
- ساخت سپتیک تانک، مخازن نگهداری سیالات شیمیایی، منهول و… نیز غالباَ با استفاده از پایپ های کاروگیتی انجام میشود.
لوله زهکش پلی اتیلنی
لولههای زهکشی به عنوان یکی از خاصترین مدلهای لوله و اتصالات پلی اتیلن مطرح هستند. چرا که دارای سوراخهایی بر روی بدنه خود بوده و بیشتر برای خارجسازی و جمع آوری آبها، کاربرد دارند. همانطور که میدانید وجود بیش از حد آب بر روی زمین و درون خاکها، موجب پلاسیده شدن گیاهان، آب گرفتگی معابر، کاهش خواص خاک، آسیب به محصولات زراعی و… میگردد. بنابراین با استفاده از لوله زهکشی، حجم اضافهی آبهای ناشی از نزولات جوی و بیرون زدگی کانیوها، سدها و…، جمع آوری می شود.
سطح خارجی لوله های زهکش نیز بصورت موجدار است تا به بهبود عملکرد مکانیکی این محصولات کمک شود. از مهمترین کاربردهای این تجهیزات میتوان به:
- زهکشی زمین های زراعی
- زهکش چمن های مصنوعی و طبیعی استادیوم ها، اماکن ورزشی و محوطه های سبز
- جمعآوری آبهای سطحی
- طراحی و احداث پلها، زیرگذرها و روگذرها
- زهکش معابر جاده ای – خیابانی و جلوگیری از آبگرفتگی های شهری
- مدیریت انتقال آب به سفرههای آب زیرزمینی
- خارجسازی آبهای مازاد زمین های آبشوی شده. (اراضی با خاک شور که مورد آبشویی انسانی قرار میگیرند)
- افزایش کیفیت و مقاومت خاک به جهت جلوگیری از نشست های احتمالی
- ایجاد خروجی برای آبهای مازاد زیر بناهای معماری
و… اشاره نمود.
لوله HDPE (چگالی بالا)
اینگونه لوله و اتصالات پلی اتیلن، با نام لوله های بهداشتی نیز شناخته میشوند. زیرا هم برای انتقال آب مناسبند و هم میزان رشد جلبک در جداره های داخلی آن تقریباَ صفر است. همچنین در برابر مواد شیمیایی سمی و سیالات اسیدی نیز ایستادگی قابل توجهی دارند. لولههای پلی اتیلنی HDPE غالباَ بصورت تکجداره و تا قطر دهانه 900 میلیمتری، تولید و عرضه می شوند.
موارد کاربرد مدلهای لوله HDPE بسیار بسیار گسترده است. از کشاورزی، آبیاری تحت فشار، زهکشی و انتقال دوغاب گرفتـــــــه تا پروژه های هدایت فاضلاب، انتقال گاز و آبرسانی با دبی نسبتاَ محدود.
منهول پلی اتیلنی
منهول پلی اتیلن را نمیتوان بلحاظ کاربردی در زمرهی انواع لوله و اتصالات پلی اتیلن بشمار آورد. اما بلحاظ جنس ساخت (PE) و قابلیت هدایت آبها و فاضلاب به مسیرهای مختلف، دارای شباهتهایی با لولههای دوجداره PE هستند. بیاد داشته باشید که امکان ساخت منهول پلی اتیلن از انواع پایپ های:
- تکجداره
- دوجداره ثقلی
- و کاروگیتی
وجود دارد. منهول فاضلاب بمنظور دسترسی به تأسیسات و مجرای جریان فاضلاب در نقاط صاف و کور، کمک به هدایت فاضلاب (و پساب) در شیبها و زوایای مختلف و البته هدایت مسیرهای مختلف فرعی به یکی مسیر، مورد استفاده قرار میگیرد. بازرسان و تعمیرکاران بمنظور بازدید و تعمیرات احتمالی، وارد این کانالهای عمودی زیرزمینی می شوند. بدین ترتیب از تأسیسات و مسیرهای عبور سیال بازدید میکنند و چنانچه نیاز به تعمیر باشد، اقدامات لازم را انجام میدهند. بسته به دبی آب زیرزمینی و اهمیت مجرای انتقال، قطر دهانه منهول متفاوت می باشد. (غالباَ باید دو نفر به راحتی و از طریق نردبانهای دیواری وارد کانال منهول پلی اتیلنی شوند).
دریچه منهول کامپوزیتی نیز غالباَ بر روی این کانالهای آدم رو قرار میگیرد تا:
- آبهای سطحی وارد آدم رو نشود.
- افراد به درون آن سقوط نکنند.
- ماشین های عبوری از خیابان ها در آن گیر نکنند.
- و گرد و غبار و خاک به درون فضای منهول ها وارد نشود.
انواع اتصالات پلی اتیلن
بسته به شرایط پروژه و نوع انتقال، از لوله و اتصالات پلی اتیلن متنوعی استفاده میشود. شیوههای زیر به عنوان اتصالات پلی اتیلن مادر مطرح می باشند. زیرا در انواع پروژهها و به جهت متصلسازی قطعات مختلف، باید از یکی از این روشها استفاده نمود. اما هریک از این شیوه های اتصالاتی PE، دارای چه شرایط خاصی هستند؟!.
1. اتصالات تزریقی
هرگاه در انتقال، فشار بالایی مطرح نباشد، میتوان از اتصالات پلی اتیلنی تزریقی استفاده نمود. بعنوان مثال در لولههای آتش نشانی و سیستمهای پرتاب بلند آب، نیاز به فشار و دبی بالای آب احساس میگردد. بنابراین برای استفاده از اتصالات تزریقی، گزینه ای ایده آل نخواهد بود!. توصیه میشود در لولههایی با دهانه زیر 90 میلیمتر، از این محصولات استفاده شود. یکی از مزایای مهم این مدلها، امکان نصب و راهاندازی ساده و بیدردسر (باتوجه به وزن کم) است.
تعویض این قطعات نیز بدون هیچگونه نگرانی انجام می شود. چراکه انواع اتصالات تزریقی PE و قطعات جانبی آن، به راحتی در بازار قابل تهیه می باشند. عوامل متعددی نظیر:
- عدم فشارپذیری زیاد،
- عدم بکارگیری اتصالات پلی اتیلن تزریقی در کاربری های حساس
- و وزن و چگالی کم،
زمینه ساز قیمت بسیار پایین این نوع اتصالات شده اند.
2. اتصالات جوشی پلی اتیلن
با نام شیوه اتصال مایتری نیز معروف است و گستردگی کاربردی بسیار زیادی دارد. بطوریکه میتوان در هر نوع کاربری و در تمامی سایزها، به جوشکاری لولهها و عناصر مختلف اقدام نمود. مجموعاَ میتوان گفت که:
در لوله و اتصالات پلی اتیلن، هرگاه اتصالات بوسیلهی تجهیزات «الکتروفیوژن» و «بات فیوژن» انجام گیرد، با نام شیوه «اتصال جوشی» شناخته میشود.
اتصال جوشی مکانیکی با استفاده از تجهیزات «بات فیوژن» انجام می شود. بدین معنی که از نیروی الکتریکی برای جوشکاری، هیچگونه استفاده ای نمیشود. چفت و بست های حساس پروژه های انتقال آب و فاضلاب، غالباَ با روش اتصال جوشی صورت می پذیرد. بخصوص در خم های حساس 45 و 90 درجه ای لوله و اتصالات پلی اتیلن. (چه بصورت اتصال زانویی، چه تبدیل و موفه و چه اتصالات سهراهی).
3. اتصالات جوشی فشار قوی
سه مولفهی مهم را باید به هنگام خرید لوله و اتصالات پلی اتیلن جوشی فشار قوی مدنظر قرار داد:
- فشار: قابلیت تولید و کار در فشارهای نامی 6 الی 25 BAR را دارند. فشار نامی به مقاومت فشاری قطعه یا محصول در یک میزان دمای مشخص (تعیین شده) گفته میشود.
- تحمل دما: کاربرد اتصالات جوشی فشار قوی، چندان صنعتی نیست. چرا که تنها تا 60 درجه سانتیگراد (گاهاَ اندکی بیشتر) امکان تحمل دمایی دارند. البته یک ویژگی مناسب این نوع اتصالات پلی اتیلن، امکان فعالیت در دماهای منفی 0 است.
- سایز تولیدی: مناسب برای تولید در سایزهای 20 الی 400 میلیمتر.
متصلسازی انواع قطعات زانویی، 3 راهه، فلنج، GAP و چنج (تبدیل) فشار قوی، میتواند با این روش انجام شود.
4. اتصالات پیچی پلی اتیلن:
یکی از نکات مهم این شیوه، عدم استفاده از جوشکاری است. بههمین دلیل، قابل حدس است که در فشارهای پایین بایستی مورد استفاده قرار گیرد. غالباَ به غیر از نصب در سیستمهای آبیاری قطرهای و موارد آبرسانی (با دبی کم)، اتصالات پیچی کاربرد دیگری ندارند. (با قطر دهانهی حدودی 20 الی 30 میلیمتری)
تقریباَ تمامی انواع اتصالاتی که دارای رزوه هستند، در زمرهی مدلهای اتصالات پیچی قرار می گیرند. مبحث «آب بندی» در مدلهای پیچی بسیار مهم است. به همین دلیل علاوه بر یک اسپیلیت معمولی، از نوعی اسپیلیت رینگی نیز درون آن بهره گرفته میشود. اسپیلیت ها فشار اضافهتری به واشر و اورینگ میآورند تا هم لوله در جای خود فیکس شود و هم آب بندی بهتری صورت بگیرد. اقداماتی همچون:
- چفت شدن نر و مادگی
- انشعابگیری خطوط فرعی و اصلی از مرکز و یا نقاط دارای زاویه خم
- تبدیل سایزهای مختلف لوله به هم
- ترمیم لوله های شکسته و عملیات جایگزینی آن
و… غالباَ بوسیلهی اتصالهای پیچی عملیاتی می شود.
نکته: لوله و اتصالات پلی اتیلن پیچی با نام اتصالات دنده ای نیز شناخته میشوند. فشار کاری این مدلها معمولاَ 10 BAR می باشد.
5. اتصالات الکتروفیوژن
میزان ایمنی و حساسیت کار در این شیوه بالاست. شیوه «الکتروفیوژن» درواقع یکی از زیرمجموعههای جوشکاری لوله و اتصالات پلی اتیلن است. بههمین علت میتواند ایمنی مورد نیاز برای پروژههای گازرسانی، انتقال فرآوردههای پتروشیمی و انتقال سوخت را تأمین نماید. با بهرهگیری از مدلهای الکتروفیوژنی، امکان اتصال ایمن هر سه نوع:
- پایپ – پایپ
- زانویی – پایپ
- و بوشن – پایپ
فراهم خواهد بود. جوشکاری الکتروفیوژنی با واردسازی مدار الکتریکی به فرآیند جوش، صورت می پذیرد و بسیار مستحکم است. همچنین میزان دقت نیز در این روشها بسیار بالاست. دامنه قطعات اتصالاتی (زانویی، کوپلر، انواع خم های 45 و 90 درجه، سهراهه، بست کمربندی، درپوشهای انتهایی و…) در روش اتصال جوشی الکتروفیوژن، شدیداَ گسترده است. جوش لازم برای لوله های با قطر دهانه زیاد در بسیاری از پروژه های انتقال آب و فاضلاب نیز بصورت الکتروفیوژن می باشد. لازم به ذکر است که تمامی این موارد سبب افزایش قیمت اتصالات پلی اتیلن الکتروفیوژن شده است.
فشار کاری: 16 BAR
سایز تولیدی: لوله هایی با قطر دهانه های 20 الی 250 میلیمتر.
6. اتصالات پلی اتیلن پلیمری:
انواع اتصالات پلیمری را نمیتوان فقط در بکارگیریهای مرتبط با PE، مدنظر قرار داد. چرا که انواع تجهیزات پلیمری (پلاستیک سخت) مانند:
- پی وی سی
- یوپیویسی
- متریال ABS
- پلی پروپیلن (PP)
- و گاهاَ GRP و FRP
را میتوان با استفاده از شیوه اتصال پلیمری، به یکدیگر متصل نمود. بسته به نوع مخزن انتقال، در پروژههای حمل و جابجایی سیالات اسیدی صنایع و مراکز پالایشگاهی از این نوع لوله و اتصالات پلی اتیلن پلیمری استفاده میشود.
انواع اتصالات پلی اتیلن (قطعات)
رابط مساوی: جهت ترمیم اتصال لولههای آسیب دیده بکار میرود. (بخش آسیبدیده را ببرید و با استفاده از رابط مساوی، لوله قبلی را به لولههای جدید متصل کنید).
رابط تبدیل: گونه ای دیگر از لوله و اتصالات پلی اتیلن است که بمنظور تغییر سایز دهانه لولهها بکار میرود. (مثلاَ تبدیل لوله سایز 100 به انشعاب 50).
زانو مساوی: خم شدگی مسیر و ایجاد افت فشار در جریان
زانو ماده و نر: مشابه با عملکرد زانو مساوی و برای رزوههای نر یا ماده در پیچهای مجراها.
اتصال نر: لوله را به دیگر عناصر پلی اتیلنی با رزوه ماده متصل مینماید.
سراه ماده و نر: انشعاب گیری از مجرای اصلی لوله و اتصالات پلی اتیلن. (اتصال به رزوه نر یا ماده)
اتصالات سه راه مساوی: انشعابگیری از خط جریان اصلی در گوشهها و اتصال سه پایپ به یکدیگر در یک نقطهی مشترک.
سه راه تبدیل: حالت انشعاب گرفتن فرعی مشابه موارد بالاست. با این تفاوت که سایز دهانهی لوله و مجرا نیز تغییر خواهد کرد.
اتصالات پلی اتیلن فلنچ دار: اتصالات لولهها و عناصر پلی اتیلنی در نقاط و مجراهای پرفشار با استفاده از مدلهای فلنجدار صورت میپذیرد. اینگونه اتصالات هرگونه دغدغهی نشت، شکستگی و دفرمگی را از بین میبرد.
اتصال درپوش انتهایی: در بخش پایانی پایپ و سیستمهای آبیاری نصب میشود. نصب درپوش انتهایی به جهت ممانعت از خروج آب انجام میگیرد. اما در فصول سرد سال باید باز شوند تا آبهای درون لوله PE دچار یخزدگی و صلبیت نشود.
درپوش دنده ای: وظایف مشابه با درپوش انتهایی؛ با این تفاوت که دارای رزوههای نر است.
مغزی دنده ای: از جمله زیرمجموعههای لوله و اتصالات پلی اتیلن است که شدیداَ کاربردیست و برای تبدیل خروجی ماده به نر نصب میگردد. چنانچه هم خروجی لوله و هم خروجی شیرآلات بصورت مادگی باشد، از اتصالات مغزی دنده ای استفاده میشود.
اتصال پلی اتیلن ماده
اتصالات نر و مادگی، بعنوان رایجترین شیوه متصل سازی عناصر پلی اتیلنی بکار میرود. غالباَ اتصالات پلی اتیلن نر و مادگی (نر و ماده) در دو کارکرد اصلی مورد استفاده قرار می گیرند:
- گاهاَ نیاز است که در مجراها و مسیرهای انتقال آب و فاضلاب، شیرآلات صنعتی نصب شود. هدف از نصب شیرآلات صنعتی قرارگرفته در مسیر لولهها، قطع و وصل جریانات سیال است. اتصال نر و مادگی پلی اتیلنی در این مواقع، کاربردی کاملاَ حرفه ای خواهد داشت.
- اتصال لوله های PE به انواع شیرهای عادی و فیلترها نیز بوسیلهی اتصالات ماده صورت میپذیرد. جهت انجام چنین اتصالی، عناصر دیگر باید دارای رزوه نر باشند تا اتصال نر و مادگی معنی پیدا نماید.
مزایای اتصالات پلی اتیلن
همواره انواع لوله و اتصالات پلی اتیلن با مزایا و ویژگیهای گسترده ای شناخته میشوند. مهمترین دلایل محبوبیت و کارآمدی گستردهی این اتصالات عبارتست از:
- امکان بکارگیری در انواع پروژه های آبرسانی، گازرسانی، انتقال سیالات شیمیایی، سوخت و…
- تنوع بسیار بالای اتصالات پلی اتیلن
- ایستادگی عالی در مقابل فشار و ضربههای وارده.
- سبکی و نصب پرسهولت
- ایستادگی ویژه در برابر تکانههای شدید و سیل
- انعطاف عملیاتی بالا برای انواع نقاط اُریب و خم مجراهای انتقال
- عبور راحت و بیدردسر سیالات
- شرایط مستعدی برای رشد میکرو ارگانیسمها و جلبکها فراهم نمی کند.
خرید لوله و اتصالات پلی اتیلن با هلدینگ صنایع برتر
گروه صنعتی هلدینگ صنایع برتر با سالها تجریهی موفق در عرصهی تولیدات صنعتی، امروز به قطب ویژهای در تأمین اقلام و تجهیزات صنعتی در سراسر خاورمیانه تبدیل شده است. وجود دسته بندی های تولیدی گستردهی زیر که همگی با بالاترین کیفیت و ممکن و دریافت گواهینامههای بین المللی ساخته شدهاند، خود گواه بر این ادعا می باشد:
- سیستم های کولینگ. (چیلر جذبی و تراکمی، انواع برج خنک کننده مدارباز، مداربسته، جریان متقاطع فایبرگلاس، آدیاباتیک، هیبریدی و…)
- تجهیزات تصفیه آب. (آب شیرین کن صنعتی، کلرزن، سختی گیر رزینی، سند فیلتر و…)
- تجهیزات تصفیه فاضلاب. (چربی گیر، سپتیک تانک پلی اتیلنی، دستگاه تصفیه فاضلاب، آشغالگیر، ایستگاه پمپاژ فاضلاب)
- لوله و اتصالات پلی اتیلن. (لوله پلیکا، کاروگیت، لولههای PE، فلزی، اتصالات پلی اتیلن، لولههای زهکش)
- انواع مخازن نگهداری سیالات شیمیایی. (منبع آب فایبرگلاس، مخزن استیل، مخزن آب زیرزمینی، مخزن کاروگیت، مخزن قیفی پلی اتیلنی)
- تجهیزات خدماتی. (سردخانه صنعتی، ساندویچ پنل، منهول پلی اتیلن، دریچه منهول کامپوزیتی و…)
- تجهیزات تهویه مطبوع. (منبع کویلدار، سیستم vrf، رادیاتور، دستگاه هواساز، ازن ساز، پرده هوا)
باتوجه به شرایط فوق، توصیه میکنیم پیش از هرگونه خرید لوله و اتصالات پلی اتیلن، حتماَ و حتماَ با کارشناسان متخصص واحد فروش مجموعه هلدینگ صنایع برتر تماس حاصل نموده و مشاورههای حرفه ای و رایگان دریافت نمایید.