×

رادیاتور

رادیاتور

رادیاتور (Radiator) یک نوع مبدل حرارتی جهت انتقال انرژی گرمایی از یک منبع تولید انرژی به یک منبع دیگر به منظور گرمایش یک فضا می باشد. عملکرد رادیاتور به این صورت است که آب توسط بویلر (حرارت مرکزی یا پکیج) گرم شده و توسط پمپ به سمت لوله های عمودی و افقی وارد پنل می شود و از طریق گرمایش رسانشی به محیط اطراف، انرژی گرمایی را منتقل می کند و از طریق شیر خروجی، این سیکل را دائما تکرار می کند. از رادیاتورها برای گرم کردن یک محیط مشخص استفاده می شود.

رادیاتورها بدلیل عدم نیاز به لوله دودکش، فاقد خطرهای گازگرفتگی مربوط به بخاری های گازی هستند. ضمن اینکه radiatorها هم به خودی خود دارای زیبایی خاصی بوده و هم قادرند به دیوارها (با رنگهای مختلف)، جلوه‌ای شیک‌تر ببخشند. علاوه بر این، ابعاد جمع و جور این تجهیزات بخصوص در آپارتمانهای کوچک، دغدغه‌های گرمایش برای متراژهای محدود را از بین برده است.

رادیاتور چیست؟

عملکرد رادیاتور به این صورت است که آب گرم یا بعضی اوقات بخار آب، در یک سیستم حرارت مرکزی تولید شده و از طریق radiator داخل ساختمان و بوسیله پمپ توزیع می شود. در واقع، وظیفه رادیاتورهای داخل ساختمان این است که گرما را به محیط اطراف منتقل کنند.

نحوه‌ی گرم شدن اتاق توسط رادیاتور بصورت جابجایی آزاد یا طبیعی می‌باشد. هوای بالای پنلها معمولا بدلیل گرم شدن سبک شده و به طرف بالا حرکت می‌کند و هوای سرد طرف مقابل اتاق جایگزین آن می‌شود به همین ترتیب یک چرخش طبیعی در جریان هوای اتاق بوجود آمده و دمای تمامی نقاط اتاق بالا رفته و اتاق گرم می‌شود. نکته مهم کاربردی اینست که ممکن است در انتخاب تعداد پره ها، دچار اشتباه شوید. بدین معنی که:

چنانچه رادیاتور خریداری شده‌تان، قادر به گرمسازی مناسب فضای موردنظرتان نباشد!. موضوعی که غالباَ بدلیل عدم توجه به مشخصات فنی هر محصول و یا عدم بهره گیری از مشاوره‌های کارشناسان اتفاق می‌افتد!!. البته جای هیچگونه نگرانی نیست. چراکه به راحتی، امکان اضافه سازی پره های بیشتر به radiator فراهم خواهد بود.

خرید رادیاتور

جنس رادیاتور از چیست؟

نوع فلز بکار گرفته شده در تولید رادیاتورها می تواند از آلومینیوم، فولاد، مس، چدن و حتی برنجی باشد. در نتیجه با توجه به جنس رادیاتور، قیمت نیز متفاوت خواهد بود، اما قیمت رادیاتور باید به گونه‌ای باشد که عموم مردم بتوانند آن را خریداری کنند. از لحاظ انتقال حرارت می توان گفت مس بهترین انتقال حرارت را دارد. اما بدلیل هزینه بسیار بالایی که دارد استفاده از آن مقرون به صرفه نخواهد بود. بعد از مس، آلومینیوم بهترین انتقال دهنده حرارت است که دچار زنگ زدگی و خوردگی نمی شود.
داخل رادیاتورها غالبا از مس برای باله، برنج برای لوله ها و آلومینیوم ساخته شده است. اگر چه خواص خنک کنندگی مس و برنج بیشتر و بهتر از آلومینیوم است اما بدلیل اقتصادی بودن آلومینیوم در تولید ساخت رادیاتورها بیشتر از این فلز استفاده و بهره برداری می شود.

کاربردهای عمده رادیاتور

رادیاتورها بطور کلی در خودروها، برای خنک کردن موتورهای احتراق داخلی، در موتور پیستونی، لوکوموتیوهای راه آهن، موتور سیکلت ها، ایستگاه های ثابت و مکان های دیگر که در آن از چنین موتورهایی استفاده می شود، کاربرد دارند.

رادیاتور می تواند حرارت را به دو صورت جابجایی و تابشی از خود بیرون دهد رادیاتورها را معمولاً از مواد مختلف نظیر آلومینیوم، فولاد و یا چدن ساخته می شود که اکثرا از فلزی که بتواند بیشترین بازدهی گرما را داشته باشد البته قیمت و وزن و غیره جزء معیارهای فلز ساخت می باشد که با طراحی های متفاوت مانند پره ای، تخت و لوله ای ساخت.

از نظر کارایی انرژی برای گرم کردن یک فضای مشخص، رادیاتوری که دارای ظرفیت حرارتی بیشتر، وزن و حجم آبگیری بهینه و در نتیجه سرعت پاسخ بالاتر باشد، مناسب است. همچنین جهت افزایش کارایی، استفاده از شیرهای ترموستاتیک رادیاتور به منظور کنترل دمای اتاق ضروری است و در نتیجه ماند حرارتی کمتر در رادیاتور ها سبب می‌شود تا دفعات باز و بسته شدن شیر ترموستاتیک افزایش یابد که این امر سبب می شود تا عمر مفید آن کاهش یابد.

مهمترین پارامتر که بیشترین تاثیر را در بهینه‌سازی مصرف انرژی دارد انتخاب رادیاتور مطابق گرمای مورد نظر فضای طراحی شده می باشد و توجه به این نکته حائز اهمیت است که انرژی در رادیاتورها یک پارامتر می‌باشد و پارامترهای دیگری نظیر شکل ظاهری و زیبایی رادیاتور کیفیت، رنگ، مقاومت مکانیکی آن، طول عمر و مقاومت در برابر خوردگی و همچنین داشتن سطح صاف و بدون لبه تیز، پرداخت سته نهایی و غیر موثر است و در طراحی، ساخت و انتخاب رادیاتور باید تمامی موارد فوق لحاظ گردد.

بهترین مکان نصب رادیاتور

یکی از دغدغه های افراد استفاده کننده از رادیاتور در ساختمان ها این است که بهترین مکان نصب پنل در ساختمان کجاست؟
انتخاب مکان مناسب برای نصب رادیاتور نقش مهمی در گرمایش دارد. بهترین مکان نصب به لحاظ مهندسی در زیر پنجره یا کنار دیوارهای خارجی است. این عمل باعت می شود در فصل زمستان دائما اتاقها گرم باشند ولی دمای اتاق بالا نمی‌رود و این دما ثابت می‌ماند.

همواره یادمان باشد برای جلوگیری از پرت گرما در رادیاتورها باید از دستگاه سختی گیر استفاده نمود تا از ایجاد رسوب درون آن جلوگیری گردد.

بهترین مکان نصب رادیاتور

  • محل نصب رادیاتور نباید نزدیک وسایل منزل باشد، زیرا هوای گرم خروجی، درون آن محبوس شده و در جریان رفت و برگشت قرار نمی گیرد. بنابراین سعی کنید تا حد ممکن رادیاتور را دور از وسایل بزرگ منزل نصب کنید.
  • در صورتی که لوله کشی رادیاتور در مکان مناسبی نصب نشده باشد، میتوان برای تعیین مکان مناسب نصب، نقشه لوله کشی را در ساختمان تغییر داد. مخصوصا در مواردی که لوله کشی بصورت روکار صورت گرفته باشد، این کار به راحتی قابل اجرا می باشد.
  • رادیاتور را در زیر یا پشت پرده‌های بلند و زخیم نصب نکنید، زیرا این تجهیزات برای بازدهی بیشتر نیاز به نفس کشیدن دارد و در این حالت پرده های بلند و زخیم از عبور و جریانات هوای سرد و گرم به درون و بیرون پنل جلوگیری می کنند.
  • در حد امکان، رادیاتور را در نزدیک‌ترین فاصله به پکیج نصب کنید. نزدیک بودن فاصله پنل رادیات به پکیج باعث می شود تاثیر بسیار زیادی در گرمادهی داشته باشید. به عبارت دیگر هر چه فاصله رادیاتور از پکیج بیشتر باشد، میزان راندمان نیز کاهش پیدا می کند.

ویژگیهای بارز یک رادیاتور ایده آل

  • صرفه جویی در مصرف انرژی.
  • گرم کننده سریع محیط.
  • تطابق رادیاتور با فضای مورد نیاز گرمایش.
  • دارای دمای بالا برای حداکثر توان تشعشعی.
  • زیبایی ظاهری و تناسب رنگ با چیدمان منزل.
  • دارای ویژگی های دینامیکی مناسب و بهینه.
  • مصرف کم انرژی و راندمان بالا.
  • گرمایش مناسب در زمان عملکرد متوسط
  • بالاترین ظرفیت حرارتی در کمترین فضا.
  • راندمان حرارتی بهینه در مدت زمان طولانی در یک فضا.

رادیاتورها با توجه به نوع کاربردی که دارند از جنس های متفاوتی نظیر آلومینیوم، فولاد، مس و چدن تولید می شوند. رادیاتورهای مسی از نظر انتقال حرارت بالاترین نرخ انتقال را دارا می باشند اما به دلیل هزینه بالای مس از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نمی باشد. مدلهای آلومینیومی بهد از نمونه‌های مسی انتقال حرارت بالایی نسبت به مدل های دیگر دارا می باشند. یکی از مزیت های مهم رادیاتورهای آلومینیومی عدم زنگ زدن پره ها می باشد. این مدل، به دو صورت Exterogen و Daikest در کاخانه تولید می شوند.

رادیاتور پره ای

رادیاتورهای پره ای پر مصرف ترین نوع این تجهیزات در کشور می باشد. جنس این رادیاتورها از فلز آلومینیوم بوده که این فلز در مقابل زنگ زدن، رسوب و خوردگی مقاوم می باشد. این نوع رادیاتورها در شرایط آب و هوایی مختلف، عملکرد متفاوتی دارند به طوری که در مناطق رطوبتی نظیر مازندران، گیلان، گلستان و جنوب کشور عملکرد مناسب تری دارند.

همچنین در سیستم موتورخانه مرکزی که آب ورودی ساختمان توسط دیگ آب گرم، گرم می شود به دلیل تولید رسوب بالای این نوع موتورخانه ها، رادیاتورهای آلومینیومی عملکرد بالایی خواهند داشت. لازم به ذکر است است در موتورخانه های مرکزی با توجه به باز بودن مدار گرمایشی به کمک منبع انبساط، همواره مقدار قابل توجهی آب در منبع انبساط تبخیر می شود و آب جدید جایگزین می شود که این امر باعث ورود رسوبهای آهکی و خورنده در سیکل گرمایشی خواهد شد.

رادیاتور

مزایای رادیاتورهای پره ای

  • سایز بندی متنوع و سازگار با محیط مختلف
  • حما و نقل راحت
  • در صورت آسیب دیدگی یک پره نیاز به تعویض کل پره ها نمی باشد
  • عدم رسوب گیری
  • عدم خوردگی
  • قابلیت استفاده در مناطق مرطوب

نکات کلیدی رادیاتورهای پره ای

  • رعایت فاصله حداقلی با دیوار و کف جهت حفظ راندمان حرارتی
  • موثر بودن سایز عرض رادیاتور پره ای بر عملکرد آن
  • بهترین مکان جهت نصب رادیاتور پره ای زیر پنجره و دیوار خارجی ساختمان می باشد. به دلیل این که در این نوع فضا سرمایش به داخل نفوذ می کند و توسط رادیاتور گرم می شود.
  • محاسبه بار حرارتی محل مورد نظر توسط یک کارشناس که می تواند هزینه های اضافی را کاهش دهد.
  • رادیاتورهای آلومینیومی به صورت بلوک های 5، 7 و 10 پره ای موجود می باشد.
  • باید توجه کرد که استفاده از رادیاتورهای پره ای آلومینیومی در صورتی پاسخگوی نیاز شما می باشد که فاصله کف تا سقف بیش تر از 3 متر نباشد.

راهنمای محاسبه رادیاتور پره ای

با توجه به شرایط جوی و محیطی و محل نصب، ظرفیت حرارتی رادیاتور های پره ای متفاوت است. به طور معمول در شرایط آب و هوای معتدل مانند شیراز یا تهران، برای طبقات پایین آن پارکینگ یا طبقه ی بالا پشت بام است، 110 کیلوکالری به ازای هر متر مربع و برای طبقات میانی 90 کیلو کالری مد نظر می گیریم. برای کارشناسی و محاسبه ی دقیق تعداد پره ها با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید تا بهترین انتخاب را برای شما انجام بدهند.

مثال: واحد آپارتمانی در طبقه آخر و به مساحت 85 متر مربع

9350 = 110 * 85

این عدد را به مقدار ظرفیت پره ای که خریداری می کنیم، تقسیم می کنیم. به طور مثال ما مدل DUAL ایران رادیاتور با ظرفیت 160 انتخاب می کنیم.

پره 58 = 160 / 9350

رادیاتور پنلی

رادیاتورهای پنلی نوع دیگری از رادیاتورها می باشند که جدیدا مورد توجه بسیار از مشتریان قرار گرفته است. جنس این رادیاتور از فولاد سخت می باشد. به دلیل مناسب بودن قیمت فولاد سخت نسبت به فلز آلومینیوم و همچنین یکی بودن راندمان حرارتی با رادیاتورهای پره ای مورد توجه بسیاری از کارفرمایان و خریداران قرار گرفته است. ضخامت ورق رادیاتورهای پنلی از 1 میلی متر تا 1.2 میلی متر موجود می باشد که به صورت بلوک های 60  سانتی متری تا 180 سانتی متر در ارتفاع 55 سانتی متر تا 60 سانتی متر تولید می شوند.

رادیاتورهای پنلی غالبا برای سیستم موتورخانه مرکزی به دلیل تولید رسوبات بالا مورد استفاده قرار نمی گیرد اما با توجه به ساختار مبدل های پکیج که اکثرا از آلیاژ مس بوده و کاهش رسوبات دارد، استفاده از رادیاتورهای پنلی برای سیستم پکیجی مناسب تر می باشد. همچنین در سیستم پکیج، مدار از نوع بسته بوده و نیاز به اضافه کردن آب جدید به سیستم نیست، به همسن سبب رسوب در سیکل گرمایشی بسیار محدود بوده و به این نسبت عمر رادیاتورهای پنلی را به میزان قابل توجهی بالا می برد.

رادیاتور ایران رادیاتور

 مقایسه رادیاتور پره ای و پنلی

  • رادیاتورهای پنلی به دلیل فولادی بودن جنس آن نسبت به نوع پره ای که از جنس آلومینیومی می باشد، بالاتر است. لذا مدل پنلی فشار بیشتری به سازه ساختمان می آورد.
  • به دلیل باز بودن سیستم موتورخانه، رسوبات آهکی بیشتری دارد پس برای این نوع سیستم ها استفاده از رادیاتورهای پره ای مناسب تر است. در سیستم گرمایشی پکیج به دلیل استفاده از اتصالات مسی داخل مبدل و عدم رسوب, برای این نوع سیستم گرمایشی، رادیاتور پنلی گزینه مناسب تری خواهد بود.
  • رادیاتورهای پنلی به دلیل یکپارچه بودن و نبود درز دارای زیبایی بهتر و همچنین راحتی در نظافت این رادیاتورها، مزیت بهتری نسبت به مدلهای پره ای دارند.
  • از نظر قیمت رادیاتورهای پنلی نسبت به نمونه‌های پره ای به دلیل پایین بودن قیمت فولاد سخت نسبت به آلومینیوم، دارای قیمت مقرون به صرفه تری می باشد.
  • در صورت خرابی رادیاتورهای پره ای، می توان پره معیوب را تعویض کرد اما در مدلهای پنلی به دلیل یکپارچه بودن، امکان تعویض نیست و باید بلوک را تعویض کرد.
  • رادیاتورهای پنلی از جنس فولاد سخت بوده و مدل پره ای از جنس آلومینیومی مشخص است که مقاومت فولاد نسبت به آلومینیوم بیشتر است به همین دلیل عمر رادیاتورهای پنلی بالاتر بوده و دارای گارانتی بیشتری نسبت به نوع پره ای دارا می باشد.
  • از نظر انتقال حرارت تفاوت زیادی بین رادیاتور پنلی و پره ای وجود ندارد و در هر دو نوع، بازده حرارتی تا حدودی یکسان است.

امیدوارم علاقمند باشید در مورد برج خنک کننده بیشتر بدانید.

راهنمای محاسبه رادیاتور پنلی

رادیاتور پنلی به دلیل بالا بودن ظرفیت گرمایی، فضای بیشتری را گرم می کنند به طور میانگین ظرفیت گرمایی هر یک متر مربع رادیاتور پنلی برابر 1750 کیلو کالری می باشد. با توجه به فرمول ارائه شده می توان بهترین رادیاتور پنلی با متراژ و راندمان مورد نیاز را انتخاب و خریداری نمود.

(130*متراژ) / ظرفیت گرمایشی هر متر مربع پنل = رادیاتور پنلی مورد نیاز

مثال:

با توجه به ظرفیت محاسبه شده برای اتاق 15 متری رادیاتور پنلی 100 یا 110 سانتی متر کافی است.

سانتی متر 111 = 1.11 = 1750 / (130*15)

انوع رادیاتورها به لحاظ جنس بدنه

 رادیاتور آلومینیومی

رادیاتورهای آلومینیومی که با سرب ترکیب می شوند، نوع متدوالی هستند که برای انتقال گرما در مصارف متفاوتی استفاده می شوند. آلومینیوم بعد از طلا، نقره و مس، از نظر میزان رسانایی چهارمین فلز به حساب می‌آید. آلومینیوم در طبیعت به وفور یافت می‌شود و چون قیمت بسیار پایین تری نسبت به طلا، نقره و مس دارد از آن بسیار استفاده می شود.

رادیاتور آلومینیومی بصورت پره‌ای و با قطعه‌ای تولید می‌گردند. پره‌های رادیاتور آلومینومی به علت داشتن پره‌های فرعی جانبی دارای سطح تماس بیشتری نسبت به مدل چدنی و فولادی می‌باشد و از طرف دیگر بعلت هدایت بهتر، تبادل حرارتی آن نسبت به رادیاتورهای فولادی و چدنی بیشتر است. از جمله کاربردهای نمونه‌های آلومینیومی می‌توان به استفاده از آن در سیستم گرمایشی شوفاژ منازل و اماکن جهت گرم کردن محیط اشاره کرد.

رادیاتورهای آلومینیومی به دو صورت تولید می شوند:

  • اکستروژن
  • دایکست

مزایای رادیاتور آلومینیومی

  • وزن سبک.
  • عدم زنگ زدگی.
  • ضریب هدایت حرارتی بالاتری.
  • دارای شکل ظاهری زیباتر
  • طول عمر بالای آلمینیوم
  • انعطاف بالای آلومینیوم، باعث ساخت رادیاتورهایی با زیبایی بیشتر می شود.
  • رادیاتورهای آلومینیومی امروزه در صنایع مختلفی از جمله صنایع خودروسازی و صنایع هوافضا مورد استفاده قرار می‌گیردند.
  • معمولا در فضاهایی که رطوبت زیاد دارد، مانند حمام‌ها بایستی حتما از مدل آلومینیومی استفاده کرد.
  • هر متر مربع آن در شرایط معمولی و اختلاف دمای 60 درجه سانتیگراد حدود 350 کیلوکالری در ساعت به محیط حرارت می‌دهد.

رادیاتور فولادی

عنصر اصلی این رادیاتور، فولاد می باشد. مدلهای فولادی یا پانلی یکی از انواع رادیاتورهای مورد استفاده برای تأمین حرارت اماکن می‌باشد. تولید و ساخت رادیاتورهای فولادی نیاز به دانش فنی پیچیده‌ای نداشته و توسط ورقه‌های فولاد تولید می‌شوند و پوشش خارجی آنها اغلب از جنس پلی استر است تا از آن در مقابل زنگ زدگی محافظت کند.

پره رادیاتورهای فولادی بصورت یک بلوک غیر قابل تفکیک تولید می‌شوند. یعنی در خارج از کارخانه نمی‌توان به آنها پره اضافه کرد و یا تعداد پره های آن را کم کرد. ولی در مورد رادیاتورهای آلومینیومی این قابلیت وجود دارد. با وجود اینکه آلومینیوم به نسبت فولاد رسانای گرمایی قوی‌تری است، اما مدلهای فولادی با کمک سیستم کنوکتور، بازدهی انرژی مطلوب‌تری دارد.
وزن آن برای هر متر مربع سطح حرارتی 10 کیلوگرم و هر متر مربع آن در شرایط معمولی و اختلاف دمای 60 درجه سانتی گراد حدود 440 کیلوکالری در ساعت می‌دهد.

رادیاتورهای آلومینیومی به دو صورت تولید می شوند:
• صفحه ای
• پره ای

رادیاتور قرنیزی

رادیاتور قرنیزی جدیدترین نوع این تجهیزات گرمایشی است و همانطور که از نام آن پیداست، به شکل قرنیز در انتهای دیوارها نصب می شوند. رادیاتور قرنیزی همانند مدلهای معمولی توانایی انتقال حرارت و گرمایش را دارد. رادیاتورهای قرنیزی جنبه دکوراتیو نیز دارند و در طرح ها و رنگ های متنوع و در دو نوع برقی و آبی ساخته می شوند. در نمونه‌های قرنیزی یک پوسته از جنس آلیاژ آلومینیومی با فرم و شکلی همانند قرنیزی زیبا و با تنوع رنگی بسیار گسترده، جایگزین قرنیزهای مرسوم می‌شود و بدین سبب فضای پشت این پوسته امکان جاسازی رادیاتورهای طولی را فراهم می‌سازد و نهایتاً قرنیز تبدیل به سیستم گرمایشی محیط می‌شود.

ویژگی‌های رادیاتورهای قرنیزی

  • یکنواختی دما
  • کم صدا و تمیز
  • طراحی و ظاهر زیبا
  • توزیع گرما بصورت متعادل
  • سادگی در تعمیر و نگهداری
  • صرفه جویی در مصرف انرژی
  • افزایش سرعت انتقال حرارت
  • نصب آسان و مقرون به صرفه
  • کاهش متراژ لوله‌کشی در ساختمان
  • اشغال فضا کم و همخوانی با دکوراسیون داخلی

شاید علاقمند باشید: ساندویچ پانل

رادیاتور شیشه‌ای

امروزه هم‌خوانی دکوراسیون داخلی و سیستم‌های تأسیساتی از اهمیت فراوانی برخوردار است. کمبود فضا در خانه‌ها و محدودیت‌هایی که سیستم‌های توزیع گرمایش برای چیدمان در منازل ما ایجاد می‌کنند از نگرانی‌های همیشگی بانوان است.

رادیاتورهای شیشه‌ای به انتخاب یا سفارش مشتری در ساختمان نصب می شوند مانند یک قاب عکس از تصویری زیبا، جزئی از دکوراسیون داخلی ساختمان هستند و گرمایش مطبوعی را به ارمغان می‌آورند. رادیاتورهای شیشه‌ای برای گرم کردن فضا، از آب گرم استفاده می کنند که می تواند از دیگ، پکیج یا هر منبع گرمایشی دیگر می‌تواند تأمین شود.

به منظور استفاده بهینه از فضای داخل خانه، استفاده از رادیاتورهای شیشه‌ای به عنوان راهکاری مناسب از طرف طراحان داخلی توصیه می‌شود. نمونه‌های شیشه‌ای در طرحهای بسیار متنوع تولید و به بازار عرضه می شوند. رادیاتورهای شیشه ای راه حلی مناسب برای استفاده بهینه از فضای داخل خانه است که طراحان داخلی آن را توصیه می کنند.

مزایای رادیاتور شیشه‌ای

• امکان جابجایی
• هزینه نصب پایین
• مصرف بهینه انرژی
• قیمت خرید مناسب
• طیف گسترده انتخاب
• بدون هزینه تعمیر و نگهداری
• قابل استفاده با منابع انرژی تجدیدپذیر

رادیاتور دکورال یا دکوراتیو

فناوری و تکنولوژی‌های نوین ساخت و تولید موجب شده‌است که محصولاتی با ظرافت بالاتر و طرح‌ها و رنگ‌های متنوع تر وارد بازار شوند و به طبع آن علاقه‌مندی، اشتیاق و توجه جامعه به امر دکوراسیون داخلی افزایش یابد. اهمیت بالای سیستم های گرمایشی در ساختمان و محدود بودن تنوع این سیستم ها، همواره چالش بزرگی برای معماران و طراحان دکوراسیون داخلی می باشد.

فرم، اندازه و رنگ محدود در سیستم‌های گرمایشی متداول، همیشه معضلی برای طراحان دکوراسیون داخلی بوده‌است و با تمام تلاشی که برای جاسازی و مخفی نمودن آنها انجام می‌دهند در بسیاری موارد تأثیر منفی بر طراحی داخلی خواهند داشت. در این راستا محصولی تحت عنوان رادیاتورهای دکورال و دکوراتیو به بازار ارائه شده‌است که تا حدود بسیار زیادی توانسته‌است دست طراحان را باز نماید. این سیستم گرمایشی محصولی مدرن و زیبا است که می‌توان آن را در هر طرح متناسب با شرایط فضا در اختیار داشت.

مهمترین ویژگی رادیاتور دکوراتیو، طراحی و فرم خاص آن مطابق با هر سلیقه ای است که امکان تولید در طرحهای سفارشی را نیز دارد. این رادیاتورهای دکورال یا دکوراتیو هم بصورت برقی و هم به صورت استفاده از آب گرم تولید می شوند. سیستم رادیاتورهای دکوراتیو برقی با صرف انرژی کم، گرمایشی بسیار مطلوب را تولید می نماید و این امکان را بوجود می آورد که در ساختمان هایی که لوله کشی تاسیساتی وجود ندارد بتوان از این رادیاتورها استفاده و بهره برداری کرد.

از رادیاتورهای دکوراتیو میتوان بعنوان سیستم گرمایشی در آشپزخانه و حمام ها استفاده کرد. این ویژگی باعث می شود علاوه بر زیبای دکوراسیون داخلی،کاربری های دیگری را نیز به همراه داشته باشد. رادیاتور دکوراتیو محصولی مدرن و زیباست که باتوجه به ویژگی و کاربردهای مختلف آن و همچنین امکان تولید براساس طرح و ابعاد سفارشی، انقلابی در صنعت تاسیسات و انتخابی ایده آل برای زیبا پسندان را بوجود آورده است.

مزایای رادیاتور دکورال یا دکوراتیو

  • مقاومت بالا.
  • گرمایش مطبوع.
  • مدرن و زیبا بودن.
  • تنوع در طرح و ابعاد.
  • سازگار با رادیاتور قرنیزی.
  • سازگاری با دکوراسیون داخلی.
  • سازگار با سیستم هوشمند سازی.

قیمت رادیاتور

رادیاتور حوله خشک کن

حوله خشک کن‌ها بعنوان نوعی رادیاتور، در فضا حمام یا سرویس‌های بهداشتی نصب و علاوه بر گرم کردن فضای حمام بعنوان یک المانی دکوری هم شناخته می‌شوند. ظاهر آن‌ها با رادیاتورهای معمولی فرق دارد و زیباتر هستند. این وسیله برای تأمین گرمایش مورد نیاز حمام، یا آشپزخانه‌های کوچک است و بگونه ای طراحی شده اند که براحتی قابل نصب بروی دیوار می‌باشند و فضای زیادی را اشغال نمی کنند. از حوله خشک کن‌ها می‌توان برای خشک کردن حوله‌ها، دستمال‌ها و لباس‌های کوچکی که جای زیادی هم نمی‌گیرند استفاده کرد.
حوله خشک کن از لوله‌های آتش خوار تشکیل شده‌است، قابل نصب به صورت یک طرفه بوده و مزیت این حوله خشک کن‌ها این است که در عین گرم کردن حمام رطوبت موجود در حمام را نیز از بین می‌برند. همچنین یکی از مزیت های جالب رادیاتورهای حوله خشک کن این است که می‌تواند با دمای مشخص و کنترل رطوبت فضا، از رشد قارچ‌ها و کپک‌ها بدلیل رطوبت جلوگیری کند.
حوله خشک کن‌ها به دو صورت تولید می شوند؛ حوله خشک کن آبی و حوله خشک کن برقی. حوله خشک کن‌های آبی به وسیله سیستم‌های حرارت مرکزی ساختمان‌ها مانند پکیج یا موتور خانه کار می‌کنند و در واقع انتخاب نوع مناسب حوله خشک کن‌ها بر اساس سیستم‌های گرمایشی ساختمان تعیین می‌شوند.
حوله خشک کن‌های موجود در بازار از نظر جنسی که دارند به 3 دسته کلی تقسیم می‌شوند:

  • حول خشک کن‌های شیشه ای
  • حول خشک کن‌های آلومینیومی
  • حول خشک کن‌های فولادی یا همان استیل

حوله خشک کن براساس اندازه محیط حمام دارای لوله‌های متعددی می‌باشند که برای حمام‌های کوچک معمولاً ۶ لوله ای کافیست و برای حمام‌های بزرگ ۱۴ لوله را می‌توان انتخاب کرد.
کاربرد و نحوه استفاده از حوله خشک کن به حمام و سرویس‌های بهداشتی محدود نمی‌شود، از این دستگاه می‌توان در ورودی ساختمان، اتاق خواب، انباری، زیرزمین و حتی آشپزخانه نیز استفاده کرد. همچنین رادیاتور حوله خشک کن با هدف صرفه‌جویی در هزینه و انرژی بجای رادیاتورهای معمولی در اتاق‌ها و فضاهای کوچک نیز نصب کرد.

انتخاب و خرید رادیاتور مناسب

  • رادیاتور متناسب با سایز اتاق را انتخاب کنید و از قرار دادن یک پنل بزرگ در یک اتاق کوچک خودداری کنید.
  • نسبت به فضای مناسب نوع ساخت بنا، منطقه جغرافیایی (سردسیر و معتدل بودن) و غیره انتخاب درست نمود.
  • نصب دو رادیاتور شوفاژ در سایزهای کوچکتر بسیار بهتر از نصب یک پنل بزرگ در یک اتاق است و سبب افزایش بهره وری آنها می شود.
  • در صورت تراز نبودن رادیاتورها، آب گرم نمی تواند داخل آن گردش کند و این مسئله باعث گرم نشدن کامل این تجهیزات می شود.
  • اگر مجبور به قرار دادن رادیاتور در پشت دیوار داخلی اتاق شدید، عایق کاری دیوار را فراموش نکنید. شما می توانید با عایق کردن دیوار با استفاده از لایه ای از عایق های پلی استایرن در پشت رادیاتور تا میزان زیادی از هدر رفتن حرارت و انتقال آن به دیوار جلوگیری کنید.
  • پره بندی به تعداد و ظرفیت پکیج و تعداد پره نسبت به پکیج و ظرفیت آن تعیین می‌شود و اگر شما این مورد را رعایت نکنید موجب افزایش مصرف کاهش راندمان و کاهش عمر مفید دستگاه تان خواهید شد.
  • سرویس پره های رادیاتور باتوجه به نوع فلز و رسوب موجود در آب ایران پیشنهاد می شود هر سه سال برای پکیج های تک مبدله و هر دو سال برای موتور خانه ها و پکیج های تک مبدله از سرویس کامل رادیاتورها استفاده کنید به این صورت که رادیاتورها را باز شوند و شستشوی کامل شوند و این کار در راندمان تاثیر مستقیمی دارد.

چه انتظاراتی از یک رادیاتور داریم؟

  • راندمان بالا.
  • رفتار دینامیکی بهینه.
  • زمان پایین برای گرمایش محیط.
  • سرعت پاسخ بالا، رفتار دینامکی بهینه.
  • گرمایش مناسب در زمان عملکرد متوسط.
  • دمای سطحی بالا برای حداکثر توان تشعشعی.
  • حداکثر توانایی گرمایی در هر مکان و در هر میزان عملکرد.

پارامترهای مهم و ضروری جهت خرید رادیاتور

  • قیمت مناسب
  • مقاومت مکانیکی
  • طول عمر مفید بالا
  • دارای قیمت مناسب
  • مقاومت در برابر خوردگی
  • کیفیت پرداخت سطح نهایی
  • شکل ظاهری و زیبایی رادیاتور
  • نوع اتصالات و سهولت در نصب
  • دارای سطحی صاف و فاقد لبه تیز
  • کیفیت رنگ و فاقد تغییر شکل نامناسب با مرور زمان
  • پشتیبانی خدمات و گارانتی تعویض در صورت پوسیدگی و خوردگی

انواع و مشخصات فنی رادیاتورهای ایران رادیاتور

گروه صنعتی IRAN RADIATOR بعنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان رادیاتور در ایران، سالهاست که مدلهای متعددی از این تجهیزات را به بازار صنعتی ایران ارائه داشته است. هریک از مدلهای موردنظر با چندین میزان گرمادهی و ظرفیت حرارتی خاص خود، طراحی و تولید شده‌اند. درحقیقت ارائه حجم های گرمادهی مختلف، میتواند به:

  • پوششدهی گرمایی متفاوت هریک از مکانهای کوچک و بزرگ؛
  • و انتخاب بهینه و اقتصادی رادیاتور برای هر فضا،

کمک شایان توجهی نماید. درادامه به بررسی خلاصه وار مهمترین محصولات مجموعه‌ی صنعتی IRAN RADIATOR خواهیم پرداخت.

Calorie radiator

رادیاتور کالری

یکی از مدلهای تولیدی شرکت ایران‌رادیاتور، محصول رادیاتور کالری (calorie) می ‌باشد. این مدل از تجهیزات در سه حجم گرمادهی 350، 500 و 600 BTU عرضه و طراحی میشوند. بلوک‌های هر یک از این مدلها میتواند در قالب 5، 7 و 10 پره تعریف شود. نکته‌ی حائز اهمیت اینجاست که به هر میزان که حجم گرمادهی و ظرفیت حرارتی افزایش یابد، ابعاد هر پره افزایش می‌یابد. به تبع آن، وزن و گنجایش آب هر یک از پره‌ها نیز زیادتر میشود.

ترازبندی بلوکهای پره‌ای در این مدلها، بصورت دقیق و صد درصدی رعایت شده است. مسئله‌ای که هم در افزایش زیبایی ظاهری و هم در عملکرد بهینه‌تر توزیع گرما، موثر می‌باشد. پره‌های این تجهیزات دارای کاورینگ رنگ پودری است. بطوریکه در تست های کنترل کیفیت نهایی، محصول دو مرتبه تحت تست رنگ قرار می‌گیرد. علاوه بر قدرت تثبیت رنگ در این مدلها، این رادیاتورها دچار اکسیداسیون و زنگ زدگی نیز نمی‌شوند. ضمن اینکه بلحاظ مصرف انرژی، مدلهای رادیاتور کالری از وضعیت مطلوبی برخوردار هستند.

مشخصات فنی مدل های رادیاتور کالری

مشخصات فنی این مدلها در ظرفیتهای گرمایی مختلف، به شريح ذیل خواهد بود:

1) رادیاتور کالری؛ حجم گرمادهی 350 BTU:

  • اندازه هریک از پره‌ها:8 (طول یا عمق) * 80 (عرض سطحی) * 430 میلی متر. وزن هریک از پره‌ها برابر با 1100 گرم می‌باشد.
  • حجم جای‌گیری آب در هریک از پره‌ها:29 الی 0.30 لیتر.
  • ظرفیت گرمایی هریک از پره‌ها: 95 KCAL/H .

2) مدل کالری؛ حجم گرمادهی 500 BTU:

  • ابعاد هریک از پره‌ها:8 (طول یا عمق) * 80 (عرض سطحی) * 580 میلی متر. سنگینی هریک از پره‌ها برابر با 1350 گرم می‌باشد.
  • میزان آبگیری هریک از پره‌ها: 34 الی 0.35 لیتر.
  • ظرفیت گرمایی هریک از پره‌ها: 126 KCAL/H.

3) رادیاتور های مدل کالری؛ حجم گرمایی 600 BTU:

  • اندازه هریک از پره‌ها: 78 (طول یا عمق) * 80 (عرض سطحی) * 680 میلی متر. وزن هریک از پره‌ها برابر با 1550 گرم می‌باشد.
  • آبگیری هریک از پره‌ها: 38 الی 0.39 لیتر.
  • ظرفیت گرمایی هریک از پره‌ها: 146 KCAL/H.

تمامی مدلهای فوق با بهره گیری از فشار 6 بار، قابلیت نصب در سیستم‌های گرمایشی ایندایرکت را دارند. بدین منظور پس از تولید، محصول دو مرتبه آزمونهای مربوط به فشار را نیز پشت سر میگذارد. میزان اینرسی گرمایی در این سری محصولات کم است. به‌همین دلیل پس از هرگونه تنظیم دمایی، سریعاَ شاهد اثرگذاری خواهیم بود.

رادیاتور مدل DRY

رادیاتور درای

رادیاتورهای پره ای مدل DRY، از جنس آلومینیوم ساخته شده اند. بلوکهای پره‌های این نوع تجهیزات گرمایشی به دلیل پروداکت رباتیک، دارای تراز کاملاَ یکسانی نسبت به یکدیگر هستند. فارغ از کاورینگ مناسب رنگ و مقاومت عالی در برابر اکسیده شدن، این مدل رادیاتورهای شرکت «Iran Radiator» موفق به کسب انواع استانداردها شده‌اند. بطوری‌که عرضه مدلهای درای به همراه گواهینامه‌های «استاندارد مدیریت ایمنی OHSAS 18001» و «iso 9001» صورت می‌پذیرد.

لازم بذکر است که عمق پر‌ه‌های قابل نصب مدلهای درای، در قیاس با رادیاتورهای کالری اندکی بیشتر است. بلحاظ ارتفاع پره‌ها البته، این دو مدل وضعیت نسبتاَ یکسانی دارند (تنها 1 میلیمتر اختلاف). مشخصات فنی تجهیزات گرمایشی dry در ظرفیت های مختلف گرمایی عبارتست از:

  • مدلهای درای ؛ حجم گرمایشی 350 BTU:
  • اندازه هریک از پره‌ها: 97 (طول یا عمق) * 80 (عرض سطحی) * 429 میلی متر. هریک از پره‌ها، وزنی برابر با 1200 گرم دارند.
  • حجم جای‌گیری آب در هریک از پره‌ها: 34 الی 0.35 لیتر.
  • ظرفیت گرمایی هریک از پره‌ها: 119 KCAL/H
  • رادیاتور درای؛ میزان گرمادهی 500 BTU:
  • طول و اندازه هریک از پره‌ها: 97 (طول یا عمق) * 80 (عرض سطحی) * 579 میلی متر. هرکدام از این پره‌ها در این مدل، معادل 1500 گرم وزن دارند.
  • گنجایش آب در هر پره‌: 46 تا 0.47 لیتر.
  • ظرفیت گرمایی هریک از پره‌ها: 152 KCAL/H.
  • رادیاتور های مدل کالری؛ حجم گرمایی 600 BTU:
  • اندازه هریک از پره‌ها 97 (طول یا عمق) * 80 (عرض سطحی) * 679 میلی متر. وزن هریک از پره‌ها برابر با 1700 گرم می‌باشد.
  • گنجایش آب در هریک از پره‌ها: 52 الی 0.53 لیتر.
  • ظرفیتهای گرمایی هریک از پره‌ها: 174 KCAL/H.

رادیاتورهای مدل Dual

مشخصات فنی رادیاتور مذل DUAL

انواع رادیاتور مدل دوآل (dual) بلحاظ عمق پره‌ها، تنها دو میلیمتر بزرگتر از مدل‌های «کالری» هستند. ولی ظرفیت گرمایی ویژه تری را در حجم گرمادهی یکسان ارائه می کنند. بعنوان مثال مدلهای dual در حجم گرمادهی 500 btu، دارای ظرفیت گرمایی 131 کیلوکالری بر ساعت هستند. این در حالیست که در همین حجم گرمادهی، مدلهای calorie دارای ظرفیت گرمایی معادل با 126 کیلوکالری بر ساعت می‌باشند. ارتفاع پره ها در مدلهای دوآل، کمتر از اکثر گونه های دیگر رادیاتورهای گروه صنعتی iran radiator است.

پره‌های تمامی مدلهای رادیاتور این شرکت، به شکل «full Die casting» تولید میگردد. یعنی به گونه‌ی ریخته‌گری تحت فشار (بسیار پردوام) ساخته می شوند. موضوعی که موجب استحکام و یکپارچگی هریک از پره‌های این تجهیزات خواهد شد. جنس بدنه مدل های DUAL نیز از آلومینیوم است. همین امر، موجبات قیمت مناسب و البته افزایش بازدهی حرارتی این محصولات را فراهم می‌آورد.

نکته: تولید رادیاتورهای DUAL، فقط و فقط در حجم گرمادهی 500 بی تی یو صورت میگیرد.

رادیاتورهای مدل FIRE

مشخصات فنی رادیاتور مدل fire

به‌مانند سایر مدلها، رادیاتور طرح فایر (FIRE) نیز در حجم گرمادهی 500 بی تی یو و با ظرفیت حرارتی 126 KCAL/H، دارای بیشترین استقبال ممکن هستند. بلحاظ ابعادی، مدلهای فایر و کالری شرکت ایران رادیاتور دارای ابعاد پره‌ی مشابهی هستند. با این تفاوت که ارتفاع پره ها در مدلهای FIRE، مقداری کوتاهتر است. اینگونه تجهیزات نیز در سه قالب تعدادی:

  • 5 پره،
  • 7 پره؛
  • و 10 پره

طراحی و تولید میگردند. لازم به ذکر است که سیستم‌های گرمادهی رادیاتورها، بوسیله‌ی پایپ های آب گرم متصل به دیگهای جوش و عناصر گرمایش آب موتورخانه ای تغذیه میشوند.

رادیاتور مدل کال (KAL)

مشخصات فنی رادیاتور مدل کال

مدل‌های کال (KAL) گونه ای دیگر از طرحهای زیرمجموعه ای شرکت «IRAN RADIATOR» محسوب میشوند که غالباَ در دو حجم گرمادهی:

  • 350 بی تی یو
  • و 500 بی تی یو،

با استقبال گسترده تری مواجه هستند. بخصوص مدلهای 10 پره ای این سیستم های گرمایشی بسیار پرطرفدار است. بایستی بدانید که:

غالباَ قیمت اکثر رادیاتورها، از جمله قیمت رادیاتور مدل کال بر مبنای تعداد پره‌ها و هزینه های آنها (بر اساس حجم گرمایی از پیش مشخص شده) تعیین میگردد. بعنوان مثال هریک از پره های مدل KAL در حجم گرمادهی 500 BTU و به ابعاد 80*97*429 میلی متر، حدود 205.000 تومان قیمتگذاری میشوند.

ظرفیت حرارتی هریک از پره‌ها در حجم یادشده، حدود 152 کیلوکالری بر ساعت تخمین زده میشود. هنگام انتخاب و نصب پره های رادیاتورهای مدل KAL، بایستی به عمق بیشتر آنها توجه داشته باشید. ضمناَ به این نکته فنی نیز توجه نمایید که فاصله لوله‌های پایین و بالا نسبت به هم (در این مدلها)، حدود 500 میلیمتر می‌باشد.

رادیاتور ماکسی (MAXI)

مشخصات فنی رادیاتور مدل ماکسی

همانند سایر گونه ها، در مدلهای ماکسی نیز امکان اضافه سازی پره‌ها (در صورت نیاز) وجود دارد. ظرفیت گنجایش آبی پره ها در هریک از حجم های گرمایی 350، 500 و 600 BTU به ترتیب معادل اعداد:

  • 23،
  • 30 و
  • 36

می‌باشد. مهمترین مزیت رادیاتور مدل ماکسی (MAXI)، استفاده از پره های شدیداَ سبک است. گونه‌های 7 پره‌ی با حجم گرمادهی 500 بی تی یو، محبوبتر از سایر دیتیل‌ها در مدل ماکسی هستند.

رادیاتورهای Solar

مشخصات فنی رادیاتور مدل سولار

گونه‌ای دیگر از مدلهای شرکت ایران رادیاتور است که بلحاظ ظاهری، تفاوت چندانی با دیگر همتایان خود ندارد. چنانکه به جرئت میتوان اذعان داشت تمامی مدلهای تولیدی این شرکت، دارای زیبایی خاص و تراز دقیقی می‌باشند. حجم‌ گرمادهی 500 بی تی یو، در این مدلها نیز بسیار پرتقاضاست. بنابراین در ذکر مشخصات فنی این حجم گرمایی رادیاتور مدل سولار، میتوان گفت که ظرفیت گرمایی هریک از پره ها، معادل 158 کیلوکالری/ساعت خواهد بود. (معادل 184 وات)

ابعاد و اندازه مربوط به هر پره برابرست با: 588 (ارتفاع) *80 (طول عمق) * 97 (عرض) میلی‌متر. مقدار وزن هر پره نیز در این مدل، 1460 گرم است. جدول زیر، مربوط به مشخصات فنی رادیاتورهای مدل سولار (solar radiator) می‌باشد:

رادیاتورهای Tempo

رادیاتور مدل تمپو (TEMPO) دارای ظرفیت گرمایی به مراتب کمتری در هریک از پره‌های خود می‌باشد. بعنوان مثال در حجم گرمادهی 500 بی تی یو یکسان، بازده حرارتی در هریک از پره‌های مدلهای تمپو، معادل 132 کیلو کالری/ساعت است. عددی که درقیاس با ظرفیت گرمایی 158 کیلوکالری/ساعت مدلهای سولار (در حجم گرمایی مشابه)، بصورت فاحشی کمتر است.

مقدار ابعاد هر پره (به ترتیب عمق xعرضx ارتفاع) در رادیاتور مدل TEMPO، برابر با 9*6.1*58.3 سانتی‌متر می‌باشد. جدول مشخصات فنی مدلهای Tempo به شرح ذیل است:

Termocalor Radiator

ترموکالر رادیاتور، گونه ای دیگر از تجهیزات گرمایشی گروه صنعتی iran radiator بشمار می‌رود. مدلهایی که البته به ازای هر پره‌ی خود، دارای ظرفیت نه چندان بالای «126 کیلوکالری / ساعت» هستند. طراحی این طیف از تجهیزات گرمایشی رادیاتوری نیز بر مبنای تعداد پره‌های 5، 7 و 10 عددی، صورت گرفته است. هر پره‌ی ترموکالر رادیاتورها دارای ابعادی معادل 580 ارتفاع * 61 عرض * 90 عمق (به سانتیمتر) می‌باشند و وزن هریک از آنها، حدود 1350 گرم است.

جهت گرم سازی محیط های کوچک و یا تقویت سیستم های گرمایشی یک فضای بزرگ، خرید و نصب ترموکالرها رواج دارد. از همین رو توجه به مشخصات فنی زیر، میتواند برای دستیابی به انتخابی بهتر کمک کننده باشد:

مشخصات فنی رادیاتور پنلی

پیشتر به تفاوتهای انواع رادیاتورهای پنلی و پره ای پرداختیم. ولی باز هم میتوان بر این نکات مهم صحه گذاشت که:

  • ارائه گرما از سوی مدلهای پنلی، بسیار یکنواخت می‌باشد و گرمای مطبوعی برای محیط، به ارمغان می‌آید.
  • عرضه یکنواخت گرما از سوی این تجهیزات، سبب جلوگیری از داغ‌شدن بیش از حد سطح پنل میشود.
  • سطوح یکپارچه‌ی این تجهیزات، موجب به گردش درآمدن بی نقص آب در مدلهای پنلی می‌گردد.

در زیر، جدول مشخصات فنی مدلهای پنلی شرکت ایران رادیاتور قرار داده شده است:

قیمت رادیاتور

قیمت رادیاتور پنلی

همواره پیشنهاد میشود به منظور دریافت دقیق‌ترین و بروزترین قیمت رادیاتور، به کارشناسان مربوطه‌ی شرکتهای معتبر سازنده کشور تماس حاصل نمایید. اما چنانچه در رابطه با نحوه تعیین قیمت رادیاتور ها کنجکاو هستید، بایستی بدانید که همانند بسیاری از تجهیزات صنعتی، پروسه‌ی قیمتگذاری این دستگاه‌های حرارتی نیز تابع پارامترهای متعددیست. پارامترهای ذیل با درصد تأثیرگذاری خاص خود، بر فرآیند تعیین هزینه موثر خواهند بود:

  • جنس بدنه، پره و اجزای داخلی از متریالهای مسی، آلومینیومی و برنجی. (متریال آلومینیوم مسلماَ مقرون بصرفه تر خواهد بود)
  • مدل ساختاری. (مدل های پنلی و پره ای و…)
  • تعداد بلوک های پره. (غالباَ از 5 پره و 7 پره شروع شده و تا برآورده شدن نیازهای گرمایی، قابلیت افزایش دارد)
  • میزان گرمادهی بر اساس واحد بی تی یو (BTU). (معمولاَ عدد حجم گرمادهی هر مدل، بعنوان بخشی از نام تجاری آن محصول تعیین میشود)
  • ظرفیت حرارتی RADIATOR. (عامل بسیار مهمی در تعیین قیمت رادیاتور بشمار می رود. بطوری که با افزایش ظرفیت گرمادهی، فاکتورهایی همانند: ابعاد پره‌ها، گنجایش آب هر پره و وزن آنها نیز افزایش می‌یابد)
  • زیبایی ظاهری
  • برند سازنده ؛ و تولید داخلی یا واردات قطعات داخلی رادیاتورها.

جهت استعلام قیمت رادیاتور و خرید این محصول با همکاران من در واحد فروش تماس بگیرید.

محصول مرتبط : منبع کویل دار

سوالات متداول radiator

  1. آیا امکان اضافه سازی پره به رادیاتور ها وجود دارد؟

بله. بعنوان مثال در مدلهای CALORIE، میتوان به تجهیزات نصب شده در گذر زمان، بلوکهای 3 تا 5 عددی اضافه نمود.

  1. درصورت ضعیف شدن رادیاتورها، آیا باید پره ها را زیاد کرد؟

خیر. تضعیف عملکرد گرمایی رادیاتور، هیچ ارتباطی با تعداد پره ها نداشته و باید به سرویس و عیب یابی دستگاه اقدام نمایید. اضافه سازی پره‌ها تنها زمانی نیاز است که گرمای radiator نصب‌شده، جوابگوی فضای موردنظر نباشد.

  1. مهمترین ادوات نصب بلوک‌های رادیاتوری کدام است؟

1) شیرهای هواگیری؛ 2) سری کامل درپوش ماسوره؛ 3) چهار عدد واشر آب‌بند کننده گریندین‌گریت، 4) بست‌های پرچمی برای اتصال به دیوارها. و 5) شیرهای ترموستاتیک یا معمولی؛ به همراه زانویی مختص آنها.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 3 میانگین: 5]

1 دیگاه

  1. جاهدپناه گفت:

    سلام . واسه برآورد قیمت و شرکت در مناقصه من یک لیست رادیاتور در انواع مختلف پنلی ، دیواری ، الومینیومی و … می فرستم . اگر منت بزارید تا شنبه عصر به دستم برسونید قیمت رو ممنون میشم.